FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Mulțescu a primit o „încurajare” la care nu se aștepta chiar de la un dinamovist: „A fost odată ca-n povești, a fost Dinamo București”

Gigi Mulțescu va fi instalat azi la Dinamo. Va fi al patrulea mandat al fostului mijlocaș la cârma „câinilor” +22   FOTO
Gigi Mulțescu va fi instalat azi la Dinamo. Va fi al patrulea mandat al fostului mijlocaș la cârma „câinilor”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 07:00 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 19:20

Dinamo îl înlocuiește pe Adrian Mihalcea cu Gigi Mulțescu, într-o încercare disperată de a evita o rușinoasă retrogradare în liga secundă. „SMURD-ul” a confirmat că s-a înțeles cu șefii „câinilor” și urmează să fie pe bancă la meciul de joi cu Chindia Târgoviște. 

Situația lamentabilă în care se află Dinamo îi provoacă dureri de cap tehnicianului Ionuț Chirilă, un om crescut în „Ștefan cel Mare și care i-a văzut pe roș-albi în toate ipostazele posibile. 

Cel care s-a ocupat în anii '90 de grupele de copii și juniori ale „câinilor” a comentat numirea lui Mulțescu la Dinamo, ironizând încă o dată conducerea pentru declinul de neimaginat al echipei. 

„Îi doresc succes lui Gigi Mulțescu în obiectivul măreț pe care au ajuns să și-l propună cei care gestionează destinul lui Dinamo, adică salvarea de la retrogradare. A fost odată ca-n povești, a fost Dinamo București!”, a spus Chirilă, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Va fi al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.

VIDEO. Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

FOTO. Cele mai tari instantanee din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1: 

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Gigi Mulțescu a confirmat venirea în Ștefan cel Mare: „Mâine semnăm actele. El va fi director tehnic!”

EXCLUSIV Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
945791675840960
Aurel Ungureanu  •  14 Iulie 2020, 10:39

Am vazut citeva comentarii uni isi dau cu parerea la alti le pare rau de ce se intimpla la dinamo--dar aceste comentarii ale inteligentului si a marelui antrenor -IONUT CHIRILA-nu imi plac.Daca ar fi un mare ANTRENO il cred dar sa spuna la tv ce rezultate are ,citde mare fotbalist a fost si pe urma sa-si dea cu parerea despre GIGI MULTESCU .Eu ca a fost pus sa vorbeasca la tv de dusmani lui dinamo. Nu se poate el compara si ca anrenor si ca jucator cu LUCESCU-DINU-MULTESCU I.MARIN.-CHERAN -TALNAR-CA DACA ERA O VALOARE AVEA ECHIPA SA ANTRENEZE S-AU IL CHEMA DINAMO SA-I SALVEZE --ASA SA NU MAI DEA CU PRESUPUSU----

ray51
ray51  •  14 Iulie 2020, 09:03

Si uite asa SMURD-ul e pus pe treaba. Sa nu uitam ca 'motorul' este mai uzat cu vreo 7-8 ani. Sa nu uitam ca fotbaliatorii actuali sunt din 7 zari. Sa nu uitam ca acest club este pe lista 'neagra' a vremurilor. Sa nu uitam...

popescu222
popescu222  •  14 Iulie 2020, 07:24

E trist cum Chirila, altfel o persoana inteligenta, se lasa folosit de niste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează