FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe: când poate fi externat

Eugen Neagoe e internat de duminică seara
Eugen Neagoe e internat de duminică seara

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 15:44

Eugen Neagoe, 51 de ani, se află în continuare internat la Spitalul de Urgență Floresca după problemele delicate întâmpinate duminică, atunci când a suferit un infarct ventricular minor în timpul meciului cu CS Universitatea, încheiat 0-2.

update 21:00

Eugen Neagoe ar putea fi externat miercuri seară. Acesta va face mâine mai multe analize, iar dacă totul va fi în regulă, va pleca acasă. În privința contractului său cu Dinamo, acesta va fi reziliat până la finalul săptămânii.

Știrea inițială:

Antrenorul a fost în această dimineață să facă un RMN și a ieșit la o plimbare de scurtă durată prin spital. Cadrele medicale i-au transmis că e mult mai bine decât în ziua precedentă.

Azi, după o noapte în care s-a putut odihni mai bine, el a fost vizitat de Florin Prunea și Bogdan Bălănescu, aliații săi de la Dinamo. 

Mâine, Neagoe urmează să afle de la doctori cât timp mai trebuie să stea internat în spital. 

La Dinamo domnește incertitudinea

Staff-ul lui Neagoe se ocupă momentan de echipă, secundul Sebastian Moga fiind cel care a condus antrenamentul de astăzi. 

Comunicarea atinge din nou cote nebănuite la Dinamo. Jucătorilor nu li s-a spus nimic până acum, ei nu știu dacă se va continua cu staff-ul lui Neagoe sau dacă se va apela la altcineva în perioada următoare.

Vezi și:

VIDEO / UPDATE / Conflictul dintre Prunea și Rednic face victime! Liviu Bătineanu și-a depus demisia » „S-a considerat că eu eram răul echipei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  23 Iulie 2019, 16:56

B-ul garantat anul asta 100%

val9702
val9702  •  23 Iulie 2019, 16:44

Cel mai bun la ce ne trebuie !!! Un tip cu multa carte si pedagogie !!

babahuda
babahuda  •  23 Iulie 2019, 16:36

e de ras ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează