FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vin și vești bune pentru Dinamo! Unul dintre cei mai importanți jucători ar putea continua la echipă: „Zilele viitoare mă decid”

Articol de , - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 10:35 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 11:37

Mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani) ar putea continua la Dinamo și din sezonul viitor.

Fotbalistul, unul dintre cei mai importanți de la Dinamo, și-a depus memoriu, printr-o casă de avocatură din Italia, alături de Janusz Gol, pentru a-și primi restanțele financiare. Totuși, între cele două memorii există o diferență.

Fabbrini vrea să-și primească banii la zi, în timp ce polonezul Gol a cerut să îi fie dați inclusiv banii pe sezonul următor, suma totală ridicându-se la aproximativ 200.000 de euro.

VIDEO Diego Fabbrini ar putea continua la Dinamo

Diego Fabbrini nu s-a prezentat marți la reunire, dar a venit azi la vizita medicală. Italianul a efectuat doar testul pentru COVID-19, așa cum este protocolul. Mijlocașul va efectuat vizita medicală joi, după ce va primi rezultatul.

Deși Florin Manea spunea recent că Fabbrini ar urma să plece de la Dinamo, sursele GSP.ro spun că sunt șanse ca el să continue și în acest sezon la Dinamo și să-și ducă la capăt contractul, care expiră la finalul sezonului viitor.

„Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în București, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. 

Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa și în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu.

Situația este dificilă, toată lumea știe asta. Nu știu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, Deocamdată nu știm ce va urma", a spus Fabbrini imediat după ieșirea de la INMS.

500.000 de euroeste cota lui Diego Fabbrini, potrivit trasfermarkt

Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici.
- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Învoiți: Deian Sorescu, Ricardo Grigore (au fost la lot) Steliano Filip și Ionut Serban sunt accidentați

4 jucători și-au dat acordul să vină la Dinamo: „Toți au jucat anul trecut în România”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  16 Iunie 2021, 22:43

Tot zilele viitoare ajunge si don Pablo

bubunika
bubunika  •  16 Iunie 2021, 17:57

***! Cine ii plateste 5 salarii restante și încă un an de contract la 20k pe luna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  16 Iunie 2021, 13:53

Asta da veste buna vine cu 7.000.000 de euro sa plateasca datoriile?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează