FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo protestează! „Câinii” ies la atac: „De ce trebuie să ni se pună piedici?” + „ Un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 13:25 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 13:26

Dinamo va juca luni, de la 21:30, cu Academica Clinceni, în etapa a treia din Liga 1, iar fanii roș-albilor se revoltă.

Formația din „Ștefan cel Mare” va juca din nou într-o zi de luni, pentru a treia oară la rând, după disputele cu FC Voluntari (3-2 pe 19 iulie) și cu FCU Craiova (0-1 pe 26 iulie).

Într-un comunicat postat pe Facebook, fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în cadrul clubului prin programul DDB, se declară nemulțumiți de programările făcute de LPF și deținătorul de drepturi TV.

Suporterii profită de ocazie pentru a o ironiza pe FCSB, eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, și cer ca, după eliminarea a trei echipe românești din cupele europene, Dinamo să poate fi programată în weekend.

Fanii lui Dinamo, protest din cauza programului

ARE ȘI DINAMO DREPTUL SĂ JOACE ÎN WEEKEND?

Etapă de etapă suntem programați să jucăm LUNI SEARA. Joi ne-am bucurat de o seară magică, dar nu pentru că nu suntem patrioți, ci pentru că a fost eliminat unul dintre motivele invocate de LPF și de televiziuni pentru programarea lui Dinamo în fiecare luni. 

”Echipele angrenate în Cupele Europene au prioritate pentru a juca vineri, sâmbătă sau duminică seară.”

Dacă se tot caută motive pentru ca noi să fim dezavantajați, atunci și noi găsim un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou: Acest Massimo Maccarone din Okteabrîskii a mai simplificat programul Ligii 1 pentru zilele de weekend. Să vedem acum ce motive se mai invocă. 

Dinamo trăiește din banii suporterilor. Nu suntem susținuți din bugetul local ca alte echipe. AVEM NEVOIE DE PREZENȚA CÂINILOR PE STADION. Trăim din bilete fizice și din bilete virtuale. 

DE CE TREBUIE SĂ NI SE PUNĂ PIEDICI AN DE AN? 

Sperăm la normalitate și imparțialitate în privința programării jocurilor. Până atunci, Dinamo este nevoită să joace tot luni seară și noi va trebui să fim la datorie, pentru că echipa trăiește exclusiv din sprijinul și implicarea noastră. 

La ultimul meci s-au vândut bilete virtuale de 23.000€. Arena Națională a fost aproape de sold out și acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea ta și a celorlalți dinamoviști. 

Dacă reușim să strângem o sumă asemănătoare la fiecare meci, am avea în medie 100.000€/lună numai din bilete virtuale. Dacă adăugăm și cotizațiile DDB, biletele fizice de la stadion și comenzile de tricouri inscripționate, ajungem la un buget care asigură liniștea echipei.

(Zilele acestea va începe livrarea tricourilor inscripționate)

HAIDEȚI SĂ ARĂTĂM DE CE SUNTEM DINAMO! Intră pe link-ul de aici și cumpără câte bilete poți pentru meciul de luni seară, Dinamo - Academica Clinceni! 
-comunicat PCH

 

VIDEO Steliano Filip vrea să plece: „Cei de sus nu sunt cu mine. Nu pot să rămân în condițiile astea”

Citește mai multe știri despre Dinamo

 

EXCLUSIV O veste bună pentru Dario Bonetti » S-a alăturat echipei

EXCLUSIV Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
105662257060988
Eugen Qy  •  01 August 2021, 09:40
Postat de catalynn pe 31 Iulie 2021, 16:24

Le înțeleg frustrarea dinamoviștilor, mai ales ca și noi se pare ca avem fix aceeași problema. Televiziunile vor sa garniseasca grila și in timpul săptămânii, sa facă audiență pt ca sponsorii nu plătesc reclama pt a nu o vedea nimeni. Așa ca echipe cu “priza” la public precum Steaua și Dinamo, chiar dacă in clipa de fata nu traversează chiar cea mai fericita perioada din istoria de peste 70 de ani a cluburilor, vor fi programate la ore de maxima audiență, dar foarte rar in Weekend. Asta e, plătim prețul celebrității! :-)))

Cred ca vorbesti de echipa fac ce spume Behehecali !!! cam asa s-a prezentat insusi latifundiarul din pipera ca patron al acestei echipe ! In rest despre Steaua numai cand va juca ACOLO unde ii e locul si unde i se INTERZICE sa joace, ca sa poata juca echipa mai sus amintita si care incet incet a luat locul echipei FURATA de G.Becali de la Armata cu ajutorul unor generali si prin intermediul unor terenuri din Pipera unde acum e Scoala Americana ... Se stiu cam toate astea si nu mai are rost sa intram , mai adanc, in subiect...

waves
waves  •  01 August 2021, 00:26
Postat de senin pe 31 Iulie 2021, 22:57

Bai... milițienilor, nu v-ati schimbat atitudinea pe care a avut-o și o mai are încă cel mai mare cotonogqr dintre fotbaliștii Romaniei: Cornel Dinu îl cheamă! Voi continuati sa credeți ca totul vi se cuvine, o sa vedeți ca nu este asa! Limpede?

Si inca ceva , Dinamo este echipa suporterilor care au reusit DIN BANII LOR, sa o salveze de la moarte pana acum pe DINAMO...Singurii suporteri din Romania care au reusit asta ,se vor scrie carti in viitor ,tu nu esti decat copilul pirandei de ***,ca daca erai rapidist adevarat ,te bucurai SI TU de "minunea de la karagandy"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

waves
waves  •  01 August 2021, 00:20
Postat de senin pe 31 Iulie 2021, 22:57

Bai... milițienilor, nu v-ati schimbat atitudinea pe care a avut-o și o mai are încă cel mai mare cotonogqr dintre fotbaliștii Romaniei: Cornel Dinu îl cheamă! Voi continuati sa credeți ca totul vi se cuvine, o sa vedeți ca nu este asa! Limpede?

Dinamo este singura echipa care este tinuta in viata de suporteri ,din banii lor , si suntem multi si uniti ,cum nu sunt altii in Romania..Nu va puneti cu noi ,ai inteles Parpanghele?!

Vezi toate comentariile (73)
Comentează