FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

EXCLUSIV Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Scenariu incredibil lansat de cei de la FC Argeș înaintea returului barajului de promovare-menținere în Superliga, contra lui Dinamo.
Scenariu incredibil lansat de cei de la FC Argeș înaintea returului barajului de promovare-menținere în Superliga, contra lui Dinamo.

Articol de , , - Publicat vineri, 02 iunie 2023 12:47 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 13:47

Scenariu incredibil lansat de cei de la FC Argeș înaintea returului barajului de promovare-menținere în Superliga, contra lui Dinamo: s-a cerut oficial retragerea licenței de Liga 1 luată de Dinamo. 

  • FC Argeș - Dinamo are loc pe 3 iunie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1
  • În tur, Dinamo s-a impus cu 6-1

Concret, piteștenii cer retragerea licenței de Liga 1 primită de clubul din „Ștefan cel Mare” și câștigarea barajului împotriva „câinilor roșii” la „masa verde”, ceea ce ar însemna că „vulturii violeți” ar urma să rămână în Superliga și în sezonul următor.  

FCSB, ofertă neașteptată pentru un stoper de 35 de ani! » Cine este fundașul central dorit de Gigi Becali
OFERTĂ
FCSB, ofertă neașteptată pentru un stoper de 35 de ani! » Cine este fundașul central dorit de Gigi Becali

FC Argeș cere retragerea licenței de Liga 1 acordată lui Dinamo și câștigarea barajului la „masa verde”

Într-o adresă trimisă în cursul zilei de astăzi Federației Române de Fotbal, oficialii clubului FC Argeș au cerut retragerea licenței de primă ligă acordată lui Dinamo și au invocat faptul că, pentru ca un club să primească licența de Liga 1, trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie, 

Acest lucru nu se poate aplica însă în cazul clubului FC Dinamo 1948, echipă aflată în insolvență. De altfel, clubul din „Ștefan cel Mare” a menționat inclusiv în noul plan de reorganizare că are datorii restante. 

Un alt argument invocat de argeșeni ar fi acela că judecătorul sindic nu a aprobat noul plan de reorganizare al lui Dinamo până la data de 30 aprilie, termenul limită când o echipă putea solicita licența de Liga 1. Decizia în privința planului de reorganizare al alb-roșilor a fost amânată pentru data de 25 mai.

Piteștenii contestă și felul în care o societate aflată în insolvență a primit licența de Liga 1, deși regulamentele interne nu permit acest lucru. Dinamo a primit licența de Liga 1 folosindu-se de planul vechi de reorganizare, iar, prin noul plan, alb-roșii încearcă să scadă datoriile la 25%, de la 8 milioane de euro la 2,5 milioane de euro. 

FC Argeș a solicitat FRF un răspuns în maxim 24 de ore. În cazul în care piteștenii nu vor avea câștig de cauză, aceștia sunt deciși să meargă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde cazul ar urma să fie judecat în regim de urgență. 

În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală, pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru.

-pasaj din adresa trimisă de clubul FC Argeș către FRF

Citește și: 

FC Voluntari și-a găsit antrenor » Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu

Cosmin Olăroiu, dezvăluiri despre meciul de coșmar de la Middlesbrough: „Nu-l voi uita niciodată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (175)
istet10
istet10  •  03 Iunie 2023, 23:25
Postat de Catalynn.._. pe 03 Iunie 2023, 21:57

Da, daca nu răspund unei realități sunt! Deocamdată, atât timp cât Coman poate obține unul in Ucraina e clar ca suntem la limita limitelor. E cam ca diploma pt antrenor!

Ba, credeam ca e problema de inteligenta la tine. E si altceva...

atthur
atthur  •  03 Iunie 2023, 23:25
Postat de Catalynn.._. pe 03 Iunie 2023, 13:12

In Benedic Gabriel Duck s-a umflat … gulașul! :-)))

Iar in tine t mb lismul!!! Sunteți doi proști pe-o craca, iar craca,evident mult mai deșteaptă decât ambii la un loc, cedează...!!!..

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  03 Iunie 2023, 21:57
Postat de istet10 pe 03 Iunie 2023, 20:46

Ai concluzionat ca permisele de conducere sunt inutile. Si daca Popa si-a luat salariile la timp ce legatura are cu ce tot spui?

Da, daca nu răspund unei realități sunt! Deocamdată, atât timp cât Coman poate obține unul in Ucraina e clar ca suntem la limita limitelor. E cam ca diploma pt antrenor!

Vezi toate comentariile (175)
Comentează