FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0 // Cornel Dinu și Basarab Panduru, fascinați de Diego Fabbrini: „E în top 3 din România! Driblează ca Ronaldo”

Cornel DInu
Cornel DInu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 23:20

Dinamo a câștigat pe teren propriu, 1-0 cu FC Botoșani, în ultimul meci din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1.

După meci, Cornel Dinu și Basarab Panduru l-au lăudat pe mijlocașul italian Diego Fabbrini, 28 de ani, de la FC Botoșani.

„Fabbrini a sclipit și a fost fabulos. A avut execuții deosebite. La un moment dat, în repriza a doua, a driblat precum Cristiano Ronaldo. Are acțiuni bune cu mingea la picior. Eu l-aș lua și mâine. Are loc la orice echipă. Este în primii trei mijlocași de atac din România.

El trebuia să fie văzut de cei care erau la Dinamo. Nu se poate să fi jucat fotbal și să fii antrenor (n.r. Florin Bratu) și să-l vezi pe Fabbrini, dar să vii cu Popovici sau Axente”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

diego fabbrini

Basarab Panduru: „Trece prin adversar”

Și Basarab Panduru l-a lăudat pe Diego Fabbrini.

Dinamo a adus jucători, dar nu de valoarea lui Fabbrini. În dueluri unu contra unu, trece prin adversar și nu știi cum rămâne cu mingea la el. A fost jucătorul meciului”, a declarat Basarab Panduru.

Citește și:

Explicația lui Mircea Rednic pentru tribunele goale: „Game of Thrones o sabotează pe Dinamo” :D » Acuză și sistemul din Liga 1

Citește AICI cronica meciului Dinamo - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Aprilie 2019, 11:55
Postat de valyomanyd pe 23 Aprilie 2019, 10:36

E un jucator bun pentru Liga lui Iorgulescu, asa e, stie sa scoata adversarii din joc, dar e indragostit de minge, dribleaza doi-trei adversari si uita sa pasese, mai mereu pierde obiectul muncii...

Așa este. Driblatul e una, eficiența efectivă în joc e alta.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  23 Aprilie 2019, 11:08

Sper sa vina la Dinamo din vara!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Aprilie 2019, 10:36

E un jucator bun pentru Liga lui Iorgulescu, asa e, stie sa scoata adversarii din joc, dar e indragostit de minge, dribleaza doi-trei adversari si uita sa pasese, mai mereu pierde obiectul muncii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează