FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Dusan Uhrin, circumspect: „Nu vreau ca jucătorii să repete greșelile de până acum” + detalii despre debutul lui Puljic

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 20:42

Dusan Uhrin, 51 de ani, tehnicianul lui Dinamo, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida cu FC Botoșani de sâmbătă seara, ora 21:00.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, Botoşaniul joacă foarte bine pe atac. Au ceva probleme în defensivă, dar trebuie să avem grijă la jucătorii lor, pentru că au fotbaliști ofensivi foarte buni - Ofosu, Ongenda, bine că l-au vândut pe Golofca (n.a. plecat la CFR Cluj)! Jocul depinde de noi, cum ne concentrăm, nu vreau ca jucătorii mei să mai repete greşelile de până acum.

Am jucat pe Arena Națională contra Stelei, în Europa League (n.a. când antrena Dinamo Tbilisi, în 2013), e un stadion frumos, nou, bun pentru jucători. Dacă va fi bine pentru noi, vom vedea. Sper să vină mulţi fani. Se vorbeşte de zece mii, ar fi ok, nu ştiu dacă vor veni zece mii, dar sper”, a punctat tehnicianul ceh.

„Puljic se pregăteşte de doar şapte zile. Pentru acest joc nu sunt sigur că va fi pregătit, nu cred. Brito este pregătit să joace, dar nu 90 de minute. Trebuie să lucrăm cu el”
- Dusan Uhrin, despre Ante Puljic, fundașul croat de 31 de ani transferat în urmă cu două săptămâni

Ioan Filip, mijlocaș anunțat titular pentru confruntarea de mâine seară, a încercat să-i mobilizeze pe fanii dinamoviști, care au cumpărat doar 2.900 de bilete pentru partida cu moldovenii până acum.

„Vreau să fac apel să vină în număr mare, e primul meci al lui Mister pe Arena Naţională şi sper să ne împingă de la spate. Să vină 30 de mii, 40 de mii, 50 de mii... Ultimul meci a fost cel cu probleme, cu Eugen Neagoe, a fost ceva şocant, dar sper să uităm şi să ne gândim la alte lucruri acum”, a declarat Ioan Filip. 

Vezi și:

DINAMO - FC BOTOȘANI // 14 statistici interesante » Tradiția e de partea lor, dar Croitoru vrea să-i „îmblânzească”! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
126791918017681
Danezul Gramada  •  14 Septembrie 2019, 08:13

Cum doar 3000 pana acum ca *** de Prunea a zis de 3 zile ca sau vandut 5000 si la meci vor fi 20000. Viseaza frumos Prunea. De fapt el visa si in 94 cu Suedia si a ramas visand saracul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează