FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Nabil Jaadi l-a convins pe Rednic și va semna cu Dinamo: „E de perspectivă! S-a dat 1 milion de euro pe el”

Nabil Jaadi, indicat de săgeată
Nabil Jaadi, indicat de săgeată

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 12:04

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv de la Dinamo, și Mircea Rednic, antrenorul echipei, au vorbit despre Nabil Jaadi, 22 de ani, atacant care va semna luni cu formația din „Ștefan cel Mare”.

  •   Dinamo - FC Botoșani se joacă duminică de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

A făcut şcoala la Anderlecht, iar apoi a fost cumpărat de Udinese. Știu că italienii au dat o sumă mare, peste 1 milion de euro. L-am văzut la antrenamente și m-a convins. E un jucător tânăr, de perspectivă. Veţi vedea că este un jucător care poate să ajute. În plus, o să creeze concurenţă pe benzi, pentru că e un jucător polivalent. Având în vedere condiţiile în care l-am luat, eu zic că am făcut o afacere bună”, a spus antrenorul Mircea Rednic.

Nabil Jaadi semnează luni”

Ionel Dănciulescu a spus că jucătorul va face luni vizita medicală și va semna cu Dinamo

„Este la noi și se antrenează. Luni va face vizita medicală şi dacă totul este în regulă, va semna un contract cu Dinamo”, a declarat și Ionel Dănciulescu la conferința de presă.

Atacantul Nabil Jaadi, 22 de ani, este fratele marocanului Reda Jaadi și inițial a venit în România pentru a juca la Poli Iași.

Citește AICI povestea incredibilă a lui Nabil Jaadi: Wonderkid la 17 ani și distrus de impresari, după ce îl ochise Arsenal

Citește și:

Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo: „Azi sau mâine sper să îl rezolvăm”

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Februarie 2019, 21:32

Nu stiu de ce dar acest jucator imi inspira incredere. Bine ai venit, Doamne ajuta ! Toata lumea la stadion cu Botosani !

1100999166583261
Alex Marin  •  16 Februarie 2019, 16:09

Si eu m-am speriat....poate un milion de lei vechi.......pentru un milion de euro Negoita vinde toata echipa....oricum Strambu baga bani la dinamo in speranta ca Negoita nu are de unde sa ii dea banii inapoi si el sa ramana cu echipa......

redshow
redshow  •  16 Februarie 2019, 14:28

Oaaaaauu Ce titlu mincinos !!!! M-am speriat ca a dat Dinamo bani pe vreun jucator !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează