FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 21:00

Dinamo a remizat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1, după o partidă alertă, în care ambele echipe puteau da lovitura în final. Roș-albii au beneficiat de trei erori PRO de arbitraj, fiind iertați de eliminare în minutul 1, dar și de trei penalty-uri clare ce trebuiau primite de oaspeți. 

Dinamo era să-și pericliteze meciul încă din primul minut: Neicuțescu l-a lovit dur cu cotul pe Chindriș, însă a fost iertat de eliminare. 

Moldovenii au fost mai periculoși în prima repriză, au ratat câteva ocazii bune, fiing blocați însă de fiecare dată de Ricardo Piscitelli. Până la pauză, Dinamo a fost aproape să deschidă scorul, dar reușita lui Montini a fost anulată pentru un ofsaid milimetric, care a împărțit lumea fotbalului în două. 

După pauză, după ce au evitat ca prin urechile acului un gol, dinamoviștii au reușit până la urmă să deschidă scorul, prin Sorescu, în minutul 58, care a înscris frumos cu capul, după o centrare venită de la Neicuțescu.  

Avantajul echipei lui Uhrin a durat doar 7 minute. După o respingere greșită a lui Piscitelli, Moussa a izbutit egalarea, marcând simplu din interiorul careului.   

Două penalty-uri neacordate pentru oaspeți în ultimele minute 

Finalul a fost unul plin de evenimente. În minutul 84, botoșănenii ar fi trebuit să primeacsă un penalty, însă arbitrul a acordat doar lovitură liberă la faultul comis de Moldoveanu asupra lui Mihai Roman I în interiorul careului.   

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

Ultimele minute ale partidei au adus ciocnirea violentă dintre Moussa și Pap, ambii coechipieri la Botoșani. Primul a avut nevoie de intervenția ambulanței, fiind transportat la spital după momente pline de emoții în tabăra botoșănenilor.

Nu s-a terminat însă aici. Mihai Roman, intrat bine în meci, a mai fost faultat și de Fabbrini, în al optulea minut al prelungirilor. Arbitrul George Rădulescu n-a dictat nici de data aceasta penalty, iar scorul a rămas egal, 1-1.  

 Dinamo - FC Botoșani 1-1

8.130 de spectatoriau fost prezenți la meci

Echipele de start

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, Popescu, Corbu - Nistor, Filip, Fabbrini - Sorescu, Montini, Neicuțescu
Rezerve: Straton, Bejan, Răuță, D. Popa, Moura, R. Grigore, Moldoveanu  
Absenți: Brito (în urmă cu pregătirea), Sin (accidentat) 
Antrenor: Dusan Uhrin

FC Botoșani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - J.Rodriguez, E. Papa - Ofosu, Ongenda, Askhovski - Moussa
Rezerve: Hankic, Moescu, E. Florescu, Pierce, M. Roman, H. Keyta 
Absenți:
Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: George Rădulescu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Bogdan Gheorghe (toți din București) / Observator: Liviu Ciubotariu (Galați)
Stadion: Arena Națională

+10 FOTO

Vezi și: 

DINAMO - FC BOTOȘANI // 14 statistici interesante » Tradiția e de partea lor, dar Croitoru vrea să-i „îmblânzească”! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (264)
viss_67
viss_67  •  15 Septembrie 2019, 13:57

ce tupeu aveți cățelușilor. Maxim:(( toată țara a văzut ca ati facut = cu japca. Dar voi va umflați. Off.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  15 Septembrie 2019, 11:47

A fost un penalty, dar noi am avut un gol valabil, anulat de Orbuleț, care nu a vazut offside la golul egalizator. Patru articole dizgrațioase antiDinamo. GSP combate bine.

107244394001653
Florinescu Andrei  •  15 Septembrie 2019, 11:44

Nu avem fotbal, nu avem arbitri….Dar il avem pe Deaconu in fruntea arbitrajului romanesc….Cine este acest impostor ajuns in fruntea arbitrajului???? Finul lui Mircea Sandi si….cam atat...un obscur purtator de echipament de arbitru care, ajuns in functia de presedinte la CCA, Vassaras ocupandu-se mai mult pe plan extern de promovarea arbitrilor romani, l-a promovat pe acest Radulescu cu care are o relatie de rudenie gen nas, fin, cumatru etc....Ar cam trebui ca FRF sa se debaraseze de asrfel de nulitati care sa conduca arbitrajul, o component serioasa in dezvoltarea fotbalului….Ori daca e lasat unul ca Deaconu sa conduca dupa bunul plac fara sa-si assume responsabilitati duce la degradarea fotbalului, nu mai spun de arbitraj….asa ca ar trebui presa sa-l invite pe acest Deaconu sa spuna ce a facut in functia in care este de atatia ani si nu a schimbat deloc arbitrajul in bine, ci din contra, l-a bagat sub pamant, exact dupa capacitatea lui de a intrerupe un derby acum cativa ani, nefiind in stare decat sa se ascunda sub protectia unei...brichete de trista amintire...

Vezi toate comentariile (264)
Comentează