FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI // Rednic reacționează după ce a fost numit „struțo-cămilă”: „Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei!” » Ce a făcut cu primul salariu din acest mandat

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 11:28

Mircea Rednic a vorbit despre meciul faptul că a împrumutat-o din nou pe Dinamo, cu 100.000 de euro, și a avut o reacție dură.

  • Dinamo - FC Botoșani se joac duminică, ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Mircea Rednic a dezvăluit și că a încasat pentru prima dată un salariu de la Dinamo, dar l-a dat jucătorilor.

Am luat primul salariu de la Dinamo și l-am împărțit jucătorilor. Dacă intram în play-off, am o primă de 20.000 de euro. Până atunci, tot ce iau dau jucătorilor pentru că merită”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Tehnicianul i-a răspuns și lui Valeriu Iftime: „Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei! Era sa zic altceva. Să își vadă de echipele lor. Mă interesează pe mine că m-a făcut struțo-camilă...”.

Patronul de la FC Botoșani îl criticase pe dinamovist pentru că și-a premiat jucătorii din banii săi după victoria cu Sepsi, 1-0: „Nu mi se pare o construcţie sănătoasă, îi creşte prea mult puterea, antrenorul e antrenor, nu e proprietar. Când dai bani, devii proprietar. Nu e nici Hagi, nici Negoiţă, e o struţo-cămilă. Cred că nimeni nu dă bani de pomană, dă bani din interes”.

Citește și:

Mircea Rednic anunță un nou transfer la Dinamo: „Azi sau mâine sper să îl rezolvăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1358139417544674
Ionita Viorel  •  17 Februarie 2019, 22:26

*** dinamo (cu d mic) ați rămas din nou în playoff cu marele vostru Rednic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi67
adi67  •  16 Februarie 2019, 13:55

Hai Dinamo , ca am pariat pe voi ! Am vrut sa pariez si ca marcheaza Ogica , dar nu l-am gasit in oferta . Ceva despre sport cand scrieti ?

geo.b.
geo.b.  •  16 Februarie 2019, 13:29
Postat de geo.b. pe 16 Februarie 2019, 12:53

Si acest icsulescu are intresul lui,dar nu recunoaste. Are interesul sa dispara toti,sa ramana fara rivali pentru playoff.Dar el nu stie ca se spune,ca chiar daca concureaza singur,poate ramane pe ultimul loc.

P.S. Ma refeream la ixulescu din botseni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close