FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Imagine cu puternic impact emoțional! Cum arată Perovic după KO-ul primit în Derby de România: „«Câinii» nu plâng niciodată”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 18:50

Slavko Perovic (30 de ani) a primit o lovitură puternică în zona capului de la Iulian Cristea (25 de ani), în minutul 44 al derby-ului câștigat de Dinamo în fața rivalei FCSB, scor 2-1.

A fost momentul șocant al Derby-ului de România! În minutul 44 al confruntării de pe Arena Națională, Slavko Perovici a căzut lat în iarbă, după o intrare de K1 a lui Iulian Cristea. Fundașul FCSB l-a lovit în plină figură, iar reluările TV au arătat că sârbul a căzut și prost, fiind făcut KO de impactul cu gheata rivalului

DINAMO - FCSB 2-1 // Imagine cu puternic impact emoțional! Cum arată Perovic după KO-ul primit în Derby de România: „«Câinii» nu plâng niciodată”

Jucătorii erau extrem de panicați, Dusan Uhrin și-a împreunat palmele, rugându-se. Golgeterul „câinilor” a fost transportat la Spitalul de Urgență. El își revenise încă de când a fost așezat în ambulanță, medicii montându-i un guler cervical.

Perovic a ținut neapărat să joace

„Sunt OK acum! Sunt în afara oricărui pericol! I-am întrebat pe doctori de situația de pe teren, m-a făcut să mă simt bine că am bătut noi”, a mărturisit atacantul de 30 de ani, azi dimineață, pentru Gazeta Sporturilor.

 Totuși, sârbul s-a ales cu doi dinți lipsă după primul său Derby de România din carieră! Ar putea să nu joace în meciul din ultima etapă din sezonul regulat, cu Gaz Metan. „O să vedem în funcție de cum se recuperează, oricum va mai sta două zile departe de antrenamente”, au precizat azi dinamoviștii.

Pero a ținut neapărat să joace în acest duel cu FCSB. Cu 48 de ore înainte de meci, atacantul s-a lovit în zona gâtului la un duel pentru balon cu un coechipier! „Mă doare foarte rău, nu știu dacă o să pot să joc, ceea ce mă enervează teribil. Dar o să încerc să fac orice, fiindcă vreau să fiu pe teren”, mărturisea Pero Gazetei, vineri seară.

8 goluriîn 15 meciuri a reușit Perovici pentru Dinamo 16 la sută din totalul golurilor „câinilor” în Liga 1 au fost reușite de atacantul sârb decl

„Îmi amintesc doar o ambulanţă. Câteva lumini şi eu care n-aveam habar ce fac şi ce s-a întâmplat. Voiam să ies din ambulanţă şi să joc. Nu ştiu exact câte minute am fost inconştient”
Slavko Perovici, atacant Dinamo 

„Planici m-a sunat imediat, încă de duminică seara, când eram în spital. Dar este normal, având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine în privat. Și eu aș fi făcut la fel”
Slavko Perovici, atacant Dinamo 

+10 FOTO

„Un câine nu plânge niciodată!”

Sârbului i s-a recomandat o săptămână de pauză, deși el ar vrea să înceapă antrenamentele de azi.

- Slavko, ești OK?
- Mda, atât cât se poate. Am ăia doi dinți lipsă și buza de sus spartă. Bine, și un pic cam obosit, e mai simplu și mai frumos la antrenamente și la meciuri decât să stai prin spitale.

- Ai ceva să-i reproșezi lui Iulian Cristea?
- Omule, ăsta e fotbalul! Chestii de genul acesta se mai întâmplă. Nu cred că a vrut să mă lovească, nu știu... Oricum, nu mă plâng și n-o să mă plâng niciodată! Acum, ca să-ți zic una bună, că mi-a venit în minte, „câinii” nu plâng niciodată.

- Ce faci, când revii la antrenamente și dacă poți să joci în week-end la Mediaș?
- Dacă mă întrebi pe mine, eu aș vrea și marți să mă bag cu echipa, mi se pare că sunt în regulă, n-am probleme. Dar nu mă lasă doctorii. Mi-au zis că este un proces de recuperare, sau nu știu cum să-l numesc, care va dura o săptămână. Și mi-au transmis că trebuie să mă țin de program. Eu aș vrea să joc și la Mediaș, îți dai seama, dar depinde de ce vor zice și doctorii. 

Slavko Perovic, lovit de ghinioane

Slavko Perovic a început cu ghinion primul său sezon în alb-roșu. După ce-a jucat 29 de minute în tricoul „câinilor” cu Viitorul, atacantul a fost oprit de la efort, de la antrenamente și de la meciuri, fiindcă i s-a descoperit o problemă cardiacă după un test efectuat anterior partidei! A fost acasă, la Belgrad, a mai făcut acolo un set de analize, le-a repetat apoi la București, susținând că nu are probleme. A trecut apoi testele și-a luat viza de joc. Dusan Uhrin l-a reintrodus în echipă, i-a dat încredere, iar Perovici a devenit titular indiscutabil. Deși a pierdut 11 etape în care n-a fost deloc în lot!

VIDEO // Ionuț Negoiță, reacție nervoasă după derby

Vezi și: 

EXCLUSIV Învingător pentru prima oară în Derby, Răuță are planuri mari: „Câștigăm Cupa și ștergem impresia din acest sezon” + „Arbitrajele ne-au fost nefavorabile tot campionatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
jabs
jabs  •  18 Februarie 2020, 13:56
Postat de samertx pe 17 Februarie 2020, 20:58

Avem pre multi „cozi de topor”.

Tataie,astia nu sunt cozi de topr.Alea erau pe vremea lui Bumbescu si Andone. Filfizonii astia de acum sunt mamarutze ...Sufli catre ei si sunt la pamant

anonim91
anonim91  •  18 Februarie 2020, 04:05

Forza Slavko!! ????

117160982529853
Mihai Nistor  •  18 Februarie 2020, 00:17

*** Eu cred ca Gonzo (cristea) trebuie sa.l dea in judecata pe Perovici ptr daune. Ia julit gheata cu dintii. Pai ce....nu vazuse sarbul ca Gonzo vrea mingea? Ce atata discutie? Perovici la puscarie ptr atac INTENTIONAT asupra ghetei nasosului. Plus daune morale. Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează