FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Mihai Stoica, prima reacție după derby: „Nu am trăit în viața mea o rușine mai mare! E MOMENTUL ZERO”

MM Stoica, foto: GSP
MM Stoica, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 11:55

Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a postat un mesaj-manifest pe Facebook, la două zile după înfrângerea din campionat cu Dinamo, scor 1-2.

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost și dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufelag, dar au fost. DOAR CĂ O RUȘINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că șansele la titlu au rămas intacte sau că ei își continuă tradiția în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în fața suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan și speranțe.

Putem să-i readucem doar dacă vom căștiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestația lui Planic, venirile lui Miron și Adi Petre, precum și revenirile lui Ovidiu Popescu și Panțîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivație, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul și Craiova din decembrie”, a scris MM.

Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost și dezamăgiri. Nu gen...

Posted by Mihai Stoica on Tuesday, February 18, 2020

În acest moment, FCSB este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, după 25 de etape disputate. În cazul în care această distanță s-ar păstra și după ultima rundă a sezonului regulat, roș-albaștrii ar fi în play-off la 3 puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu, după înjumătățire.

VIDEO: Vladimir Cohn l-a atacat dur pe Mihai Stoica la GSP Live

VEZI ȘI:

Andrei Burlacu, fosta mare speranță a Craiovei, a fost dat afară de Chindia Târgoviște!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
vasy86le
vasy86le  •  19 Februarie 2020, 11:16
Postat de gabonne1982 pe 18 Februarie 2020, 19:57

Nu prea l-au scapat de puscarie banii si relatiile lui Gigi, ca si MM a facut puscarie. Ca si Gigi de altfel. Mustata abia s-a liberat ...doar jucatorii au mai ramas sa faca puscarie in clubul ala

Sa fim seriosi, de exemplu, daca erai tu in locul lui Becali, sa fi facut ce a facut el, cati ani crezi ca primeai? cred ca stateai cel putin 10 ani dupa gratii, asa ca, puscaria pe care a facut-o becali e ca o mica vacanta intr-o zona mai defavorizata.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  19 Februarie 2020, 06:23

Nenorocit om,MM ăsta!De când s-a întors la echipă a stricat din nou atmosfera,bagă strâmbe la jucători și dezbină grupul.Nociv acest personaj pentru echipă.

warlokadi
warlokadi  •  18 Februarie 2020, 23:09

beeee pușcărie asa a vrut dnul dzeu păcătoșilor

Vezi toate comentariile (121)
Comentează