FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Ante Puljic îi cântă-n strună lui Gigi Becali, înaintea Derby-ului de România + mesaj pentru ultrași: „Let's show them who Dinamo is!”

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 09:00

Ante Puljic, 32 de ani, e de părere că ”perlele” rivalilor pot fi transferate pe zeci de milioane de euro în străinătate. Croatul își avertizează colegii, citându-l pe Hîldan.

"Let's show them who Dinamo is! Doar Dinamo Bucharest", a strigat Ante Puljic și a îndemnat cu pumnii la luptă, într-un video oferit Gazetei Sporturilor pentru Derby de România. O variantă în limba engleză a neaoșului "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!", un îndemn devenit motto pentru "câini" rostit cândva de "Unicul Căpitan" Cătălin Hîldan.

Ce îi lipsește rivalei

Actualul căpitan al echipei este relaxat: "În primul rând, sper să joc. Cred că Mister se va baza pe mine, dar mai bine îl întrebați pe el. Trebuie să arătăm pe teren calitate și să încercăm să câștigăm. E numele nostru în joc. Nu sunt la primul Derby, am cinci sau șase, e un meci extrem de important. Și eu, și colegii vedem de o săptămână vorbindu-se doar despre acest duel, pe toate posturile TV, în ziare, pe internet, am trimis tot felul de mesaje. FCSB are jucători foarte buni, mai ales în față. Man, Coman, Tănase, cu toții sunt fotbaliști de calitate. Dar cred că această echipă are o problemă mare: nu are un atacant de careu, un număr 9, Gnohere joacă prea puțin. Noi chiar avem, Perovici, Popa, mai sunt accidentați Montini și Neicuțescu, care au început antrenamentele cu noi. FCSB are jucători rapizi, tineri, dar cred că ar avea nevoie și de un atacant veritabil".

"Și din România se poate pleca pe sume imense"

Cu trei sezoane petrecute la Gent, campion în Belgia, croatul i-a ridicat mingea la fileu lui Gigi Becali, care visează la zeci de milioane de euro pe "perlele" sale. "Eu cred că sunt fotbaliști ce pot fi vânduți cu 10-20 de milioane de euro. Oricum, sumele au luat-o razna în sportul internațional, adică au luat-o mult în sus. De ce să nu plece și din România pe o astfel de sumă?! Sincer, cei mai buni jucători de vânzare într-o asemenea situație sunt cei de la FCSB, chiar au fotbaliști tineri, de calitate, care dacă-și arată talentul, ar putea prinde un supercontract", a răspuns Ante pentru Gazeta Sporturilor.

"Acest Derby înseamnă enorm pentru noi, pentru fani, pentru club, dar aduce și 3 puncte. Trebuie să acumulăm puncte, chiar dacă vom fi în play-out. E și prestigiul nostru la mijloc"
Ante Puljic, fundaș Dinamo

"Trebuie să privim înainte. Da, n-am reușit să prindem play-off-ul, însă n-avem ce face acum, trebuie să câștigăm play-out-ul și Cupa României, ca să mai salvăm ce putem"
Ante Puljic, fundaș Dinamo

Pro-Feșnic

Horațiu Feșnic este delegat la Derby, iar unul dintre oficialii "câinilor", Florin Prunea, apreciază această decizie a CCA. "Nu m-a surprins delegarea lui, nu e problema noastră. Horațiu e un băiat tânăr, de la Cluj, dintr-o familie bună, iar taică-su a fost un jucător mare al Universității. Eu îi doresc baftă și sper să reușească! Mulți spun că din cauza lipsei de experiență, nu va ține meciul în mână. Sper să nu fie așa. Nu cred că e omul de casă al lui FCSB, chiar îl cunosc bine. Vreau să nu greșească, ar fi bine și ca jucătorii să-l susțină, să-i accepte deciziile", a declarat Prunea.

video » Mesajul lui Ricardo Grigore pentru fanii lui Dinamo

Match Preview Dinamo - FCSB

DINAMO // O legendă a clubului se opune curentului „DDB”: „Nu vine nimeni să bage bani la Dinamo când suporterii au 10% din club!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  16 Februarie 2020, 23:32

Dinamo victorie

100002473541087
Danut Ognean  •  16 Februarie 2020, 13:11

dinamo victorie

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  16 Februarie 2020, 12:59
Postat de Vladescu Mircea pe 16 Februarie 2020, 12:30

*** , daca era o cat de cat valoare juca in alta parte nu in Romania si mai ales la o echipa de play-out !!!!

Jucatorii adevarati vin la echipe care joaca slab sa le ajute, iar el asta a facut, e peste nivelul lui dinamo, insa e caine adevarat si nu tradeaza pt bani!;) #ddb

Vezi toate comentariile (6)
Comentează