FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

DINAMO - FCSB // Becali e categoric înainte de Derby de România: "Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB o să-i rupă capul lui Rednic! Te-a scos Divizia C, ciocu' mic"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 11:27

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dinamo - FCSB, de duminică, ora 21:00, și a declarat  că este sigur că echipa sa va câștiga clar Derby de România și a vorbit și despre declarațiile lui Mircea Rednic.

"Aștept să câștigăm meciul. Echipele mari bat fără probleme, ați văzut și în Champions League. Eu zic că față de Dinamo, cu tot respectul, suntem o echipă mare. E normal să-i batem. Dar în derby intervine bărbăția. Doar lipsa de bărbăție ne poate afecta. Valoarea este mai mare, dar contează bărbăția.

Rednic nu e om rău, declarațiile pe care le face nu sunt din răutate. El spune asta pentru a face un război psihologic. Singurele glume care nu au fost la locul lor au cea cu Luțu 1 și Luțu 2 și cea când a zis că FCSB nu are antrenor. Pentru asta, Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB care nu are antrenor o să-i rupă capul.

Până acum nu am văzut mâna lui Mircea Rednic. Lumea credea că e mai puternică, dar eu zic că e mai slabă. Am văzut că i-a scos o echipă din Liga a 3-a. Faptele vorbesc. Te-a scos Divizia C, ciocu' mic!", a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Citește și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2018, 08:37

Cum adica "ii rupe capul" ? Sa pp ca e o gluma ciobaneasca sau a unui chirias de la 9. Altfel...

1742401565799276
Gaby A Gator  •  08 Noiembrie 2018, 14:46
Postat de faliment_fc_fcsb pe 08 Noiembrie 2018, 14:11

Esti slab Gigi! Degeaba iti umflii muschii sa te dai mare, esti slab, n-ai echipa!

Noroc ca a mers fc5b mai departe..hehe....

adriann_
adriann_  •  08 Noiembrie 2018, 14:38

Declaratiile astea belicoase ale ciobanului puscarias autoate sansele sa prefateze o rusine istorica pentru fcsb: infrangere in fata unei echipe recent eliminata de o divizionara C din secuime (adia o zona fara mare traditie fotbalistica, pentru ca una era sa te scoata U Cluj sau Petrolul cand erau in C si alta e sa te scoata Csikereda).

Vezi toate comentariile (22)
Comentează