FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Dică: "Analizați ce a spus Rednic ieri și întrebați-l și pe Reghecampf"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 12:06

Nicolae Dică a vorbit azi despre declarația lui Mircea Rednic, care a acuzat prestațiile portarului Vytautas Cerniauskas în meciurile lui Dinamo cu Astra, din play-off-ul sezonului 2015-2016, când giurgiuvenii au luat titlul. (Detalii AICI)

"Dacă vă uitați la declarațiile lui Rednic, sunt cu dus și întors. Se pare că Dinamo i-a ajutat pe cei de la Astra să câștige campionatul. Din declarațiile lui asta reiese. Nu e treaba mea. Gândiți-vă voi mai bine, analizați ce a spus Rednic. Dacă Reghecampf a zis atunci că Dinamo a ajutat-o pe Astra, întrebați-l pe el mai multe.

Nu vreau să comentez ce a zis despre mine. Veți vedea mâine dacă ne vom saluta. Nu intru în polemici cu ceilalți antrenori! Nu am ce să spun. Concentrarea mea e la meci și la ce trebuie să fac eu ca antrenor", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, duminică, ora 21:00.

"Îi mulțumesc lui Șumudică pentru că mi-a luat apărarea după ce a spus Rednic"Nicolae Dică

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
poison_5
poison_5  •  10 Noiembrie 2018, 14:58
Postat de randdoom pe 10 Noiembrie 2018, 13:14

??? oferte fictive? ofertele sunt reale,becali chiar vrea jucatorii respectivi. culmea,jucatorii respectivi au jucat cel mai bine in acel meci,deci nu aia este strategia. omul chiar vrea jucatorii respectivi.

Esti dus cu pIuta! FC FCSB are un lot incomplet, vai de el și tu zici că Gigi chiar vrea toți jucătorii pe care îi pomenește înaintea meciurilor directe cu alte echipe?? Păi de ce nu îi ia? Vai de capul tău de prostovan.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  10 Noiembrie 2018, 13:54
Postat de randdoom pe 10 Noiembrie 2018, 13:28

deci rednic este un blatist iar dinamo reprezinta cancerul fotbalului romanesc si tie iti arde de glume de doi bani? wtf?

Repet întrebarea: tu ești, Luțule ?

herman25
herman25  •  10 Noiembrie 2018, 13:51

gsp=raiul prostilor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează