FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin a răbufnit la adresa unui fost elev: „Dacă vrei să pleci, du-te! Toată lumea mă vorbește pe la spate”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 11:45

Dinamo și FCSB se înfruntă duminică, de la 20:00, în primul derby din 2020. Dusan Uhrin Jr. a fost scos din sărite de afirmațiile lui Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul cedat de „câini” la Chindia Târgoviște.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Laurențiu Corbu a criticat modul în care Dusan Uhrin l-a tratat în această iarnă: „Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin și ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbați, ceea ce n-au fost, și să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă țină până mă prind eu că nu mai sunt dorit și să plec unde oi vedea cu ochii”.

Dusan Uhrin: „Trebuie să existe penaltități”

Replica lui Dusan Uhrin a venit în timpul conferinței de presă premergătoare derby-ului cu FCSB.

„Toată lumea vorbeşte pe la spatele meu. Când m-am întâlnit ultima dată cu el mi-a spus «mulţumesc frumos, domnule antrenor». Dacă vrei să pleci, du-te. Iar declaraţiile pe care le-a dat după sunt pur şi simplu în stilul jucătorilor de aici. În mod normal ar fi trebuit un paragraf în contract în care să se spună că dacă vorbeşti despre club, timp de doi ani, să suporţi penalităţi. Astea sunt regulile în Cehia. Este strict problema lui”, a declarat Uhrin într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

DINAMO - FCSB // Coșmarul lui Gigi: se repetă derby-ul în play-out? Scenariul în care „câinilor” li s-ar putea alătura și FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
popescu222
popescu222  •  15 Februarie 2020, 06:13
Postat de Nello Milano pe 14 Februarie 2020, 17:17

UHRIN ORI ARE INTERESE IN PRIVINTA UNOR NULITATI PE CARE LE FOLOSEȘTE CONSTANT SI EXASPERANT IN PRIMUL 11 CHIAR DACA ACEȘTIA NU AU VALOARE DE LIGA 1 GEN MIHAIU ( NULITATE ABSOLUTA ) MOLDOVEANU ,RAUTA ETC , ORI E DUS RAU.VEZI CUM A GESTIONAT ULTIMUL MECI SI PE CEL DE LA SEPSI ( IDENTICE CA DESFĂȘURARE SI SCOR ) ATUNCI ORI ...JOCI PE REZULTAT ...ORI EȘTI TRACTORIST !( SA MA IERTE TRACTORIȘTII SUNT OAMENI DE ISPRAVA ) .PAREREA MEA CA OMUL E RUPT DE REALUTATE SI SE CREDE ALTCEVA,ASTA CA SI RASPUNS DE CE NU A PERFORMAT PANA LA ACEASTA VARSTA.

Mihaiu are potential foarte mare, iar Rauta e la orice ora peste Filip. Nu zic ca cehul n-are fixatiile lui, dar exemplele pe care le dai sunt gresite (mai putin Moldoveanu - dar cehul pare ca s-a lamurit in sfarsit in privinta lui).

creeperno999
creeperno999  •  14 Februarie 2020, 22:48

Bv uhrin

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Februarie 2020, 20:13

uhrin , balanescu , prunea si danciulescu DEMISIA !!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează