FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Mircea Rednic, înțepături pentru Florin Prunea înaintea derby-ului: „Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 16:54

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:30, în primul derby din 2020.

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul Iașiului, le ține pumnii „câinilor”, dar critică actuala conducere.

„Va fi spectacol mai mult în tribune. La Dinamo e dezamăgire mare în urma ratării play-off-ului, iar FCSB nu se regăsește în acest an. Eu vreau ca Dinamo să câștige. Într-un astfel de derby nu contează clasamentul, nu contează pe ce loc ești”, a prefațat Mircea Rednic partida, într-o conferință de presă.

Mircea Rednic: „Prunea s-a luat de familia mea”

Mircea Rednic are un conflict deschis cu Florin Prunea, managerul general al „câinilor”. Antrenorul ieșenilor l-a dat în judecată pe Prunea pentru calomnie și cere daune financiare în valoare de un milion de euro. 

„Cu Prunea vorbesc doar la tribunal. S-a luat de familia mea si asta nu o voi ierta niciodată. Fiica mea are niciun jucător nici la Iași. Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”, a declarat Rednic. 

„Cu un buget mai mare decât am avut eu la Dinamo, clubul nu a făcut mare lucru. Eu am adus jucători cu 2-3.000 de euro salariu. Nu s-a depășit plafonul de 6.000 de euro pe lună”
Mircea Rednic

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

DINAMO - FCSB // Au venit banii la Dinamo înainte de Derby de România! Fanii DDB au virat încă 300.000 de lei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  14 Februarie 2020, 09:50

S-a pierdut si se pierde mult timp, nu s a facut nimic in aducerea unui atacant bun , vorba lui Nea Cornel Dinu , daca nu ne vom trezi la timp, si nu vom face ce trebuie la anul , vom juca in matineu.Singurii care pot impinge lucrurile inainte sunt suporterii, dar nici ei nu fac mare lucru , se dueleaza cu CLONA SI cu BECALI, in loc sa stranga bani , sa umble prin tara sa si faca organizatii care mearga pe la fiecare dinamovist , sunt atatia si cu bani , dar nu i cauta nimeni.Se dueleaza cu Ngoita , care a facut mult , dar din pacate nu a fost ajutat de nimeni , toti latra pe la colturi.Stionul e al statului , putea si ar putea fi reconstruit , dar suporterii s au luat in coltI cu Negoita in loc sa mearga atunci la Udrea la Dragnea al caror pix ne a RAS, SI SA -I oblige sa dea un drept pe care il are si se cuvine clubului Dinamo, pentru gloria adusa acestei tari.Acum , mergeti la Orbam si cereti ii sa se faca stadionul.Mergeti adunati bani si cumparati un atacant , ca altfel , in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Facet ceva pana nu e prea tarziu!

bogdany8
bogdany8  •  13 Februarie 2020, 23:01
Postat de valyomanid4 pe 13 Februarie 2020, 19:03

De ce respect ? Acum e la alta echipa, chiar daca e intrebat de Dinamo ar trebui sa nu raspunda, bine, asta e o calitate pe care, din pacate, Rednic nu o are..Parca astepta sa fie intrebat de Dinamo..

Sper sa revina, cu Rednic nu pierdeam niciodata cu Hermanstadd,Sepsi,Clinceni si voluntari. Demisia Uhrin,Prunea,balanescu, iar negoita sa vand fondului de investitii arab.

creeperno999
creeperno999  •  13 Februarie 2020, 23:01

Ma bucur ca inca esti dinamovist

Vezi toate comentariile (7)
Comentează