FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

DINAMO - FCSB // 3 vești uriașe pentru Dică înainte de Derby-ul cu Dinamo: "Și-au revenit" » Cum poate arăta echipa de start

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:27

Dinamo și FCSB vor juca duminică, de la ora 21:00, în Derby de România. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

După o perioadă în care Nicolae Dică a trebuit să facă improvizații în defensivă, fanii FCSB primesc o veste  bună. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că fundașii Bogdan Planici, Alexandru Stan și Marko Momcilovici sunt apți de joc.

"Planici, Stan și Momcilovici și-au revenit. Sunt gata de joc. Dar nu cred că Momcilovici va juca. Cea mai mare absență e cea a lui Pintilii. Asta doare cel mai tare. Dar își va reveni", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Cum ar putea arăta FCSB în Derby: Bălgrădean - R.Benzar, L. Filip, Planici, Al. Stan - Nedelcu,  Teixeira - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Citește și: Becali e categoric înainte de Derby de România: "Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB o să-i rupă capul lui Rednic! Te-a scos Divizia C, ciocu' mic"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  08 Noiembrie 2018, 19:56
Postat de dinamo_fan pe 08 Noiembrie 2018, 13:21

pe dracu, vor minim 10-15 plonjoane in careu cu cerseli de penalty, cele mai multe - Tanase.

Fcsb mai are un santilbanc,morutan. A inceput si asta sa pice la orice atingere. Fotbalisti tari.

herman25
herman25  •  08 Noiembrie 2018, 17:00

Se rup la loc, stati linistiti.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Noiembrie 2018, 13:57

veste uriasa..hahaha, dica a spus ieri ca nu are cu cine juca in aparare , iar atrenorul principal ne spune ca cei trei si-au revenit...cine minte ? :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează