FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea, după numirea lui Mulțescu: „Altceva mi se pare interesant și văd că nimeni nu vorbește. Cum adică a dispărut?”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 21:57 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 22:21

DINAMO. Florin Prunea, fostul manager general al „câinilor”, a comentat și el numirea în funcția de antrenor a lui Gigi Mulțescu.

Plecat de la Dinamo în urmă cu trei săptămâni, Prunea consideră că Adrian Mihalcea ar mai fi trebuit să fie păstrat în funcție și nu înțelege de ce fostul tehnician a fost îndepărtat după ce a câștigat patru puncte din șase posibile (n.r - 3-1 versus Clinceni, 1-1 versus Poli Iași)

Problema nu era de antrenor la Dinamo. Am un semn de întrebare privind schimbarea unui antrenor după ce a făcut patru puncte. Am semne de întrebare privind plecarea lui Adrian Mihalcea. De acolo i se trage lui Mihalcea (n.r - declarațiile de la finalul meciului cu Poli Iași)”, a mărturisit Prunea. 

Prunea nu înțelege plecarea lui Piscitelli de la Dinamo

Ricardo Piscitelli, titularul lui Dinamo din prima parte a sezonului, nu a mai fost păstrat la echipă, decizia îndepărtării italianului fiind asupru criticată de Florin Prunea. 

„Altele sunt problemele la Dinamo. Dispariția lui Ricardo Piscitelli e interesantă, nimeni nu vorbește despre asta. Cum adică a dispărut? Băiatul ăsta avea contract și avea un salariu mic. Nu știu de ce a plecat liber de contract, e între primii trei portari din România. Dacă se accidentează Cătălin Straton, vă dați seama în ce situație se va afla echipa asta? Ferească Dumnezeu!

 Piscitelli a plecat din cauza problemelor financiare. Voia să plece din decembrie, era nemulțumit de restanțele salariale”, a spus Prunea, la emisiunea „DigiSport Special”.

VIDEO. Adi Mihalcea, declarații după Dinamo - Poli Iași 1-1: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

DINAMO. Florin Răducioiu nu-i dă prea multe șanse lui Mulțescu: „Pe ce mizezi tu s-o salvezi pe Dinamo?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1598034983588788
Sergiu Stefanescu  •  15 Iulie 2020, 15:15

Eu mare fanfaronadă! Florin Prunea, păi tu ca președinte trebuia să pleci primul când erau probleme...trebuia să le rezolvi nu să dai lecții...Dinamo e atât de jos și din cauza ta și a lui Dăciulescu și a altor artiști de acest fel! Păi tu de ce ai fost președinte? E incredibil când vezi ce manageri ajung la astfel de cluburi! Și când te gândești că de la FRF, de la Iași de la Dinamo ai plecat și cu scandal și ai purtat și bârfa peste tot....Așa da manager, abia aștept să văd pe cine mai păcălește!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Iulie 2020, 11:16

Au venit de la pensie Mulțescu și Țălnar pentru a salva ce se mai poate din sezonul distrus de Prunea și ceilalți conducători. Pentru că Prunea nu știe ce-i aia rușine, continuă să mai comenteze despre Dinamo, deși ar trebui să uite acest nume. Așa cum trebuie să uităm și noi de el. Acest individ compromite numele de "conducător-om de fotbal", el nefiind niciodată așa ceva. Un procesoman bun de gură și atât.

954215071297337
Rosca Stelus  •  15 Iulie 2020, 10:35

Eu zic sa ne lasi in durerea noastra ! Nu te mai baga in seama, mare *** de conducator !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează