FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

DINAMO. Florin Prunea, atac la FRF: „Unde sunt banii de la FIFA și UEFA? Situația e dramatică, iar ei nu fac nimic!”

Prunea deplânge situația prin care trece fotbalul din România în acest moment
Prunea deplânge situația prin care trece fotbalul din România în acest moment

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 08:37

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, este de părere că fotbalul din România se află într-o situație foarte dificilă din punct de vedere financiar.

De asemenea, oficialul „câinilor” consideră Federația Română de Fotbal vinovată, întrucât nu a spijinit mai mult cluburile: „Banii de la UEFA şi de la FIFA se duc în proporţie de 80% pentru salariații FRF”.

Florin Prunea: „Cum să nu aibă bani FRF?”

Nu vreau să mă refer la Liga 1, că noi ne mai descurcăm, dar credeţi-mă că sunt cluburi de Liga 2 şi Liga 3 unde situaţia este dramatică. Cu ce a sprijinit Federaţia Română de Fotbal un singur club din România? Cum să nu aibă bani? Ştiţi cât încasează Federaţia de la FIFA şi de la UEFA anual? Despre ce vorbim?

Păi, în momentul când nu ai niciun fel de performanţă la nivelul echipei naţionale, pierderea este una incredibilă. Dar banii de la UEFA şi de la FIFA se duc în proporţie de 80% pentru salariaţii Federaţiei Române de Fotbal. Nu se duc către proiecte. S-a mai construit ceva la Casa Fotbalului şi nu ştim noi? Păi, unde se duc milioanele alea de euro?”, a declarat Prunea la TV Telekom Sport.

VIDEO Reacția lui Florin Prunea la poza momentului: „Am ieșit, am greșit și am pierdut! Stați acasă”

Citește mai multe știri de actualitate:

Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare: „Mi-a dat mesaj și mi-a zis «Adevărat că am fost 5 ore în Rai»”

Ianis Hagi, comparat cu Paulo Dybala și Rivaldo + „E mai fin în execuții decât tatăl lui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  20 Aprilie 2020, 17:31

Trancaneste din rasputeri.Chiar nu ai nici cea mai mica vina fata de comportarea echipei.

deusdat
deusdat  •  20 Aprilie 2020, 16:31

Pe Burleanu l-au (re)ales asociațiile și cluburile. Acum să rabde. Cum îți așterni...

craiovenis
craiovenis  •  20 Aprilie 2020, 12:57

Despre managementul facut de catre conducatorii clububurilor, care este CATASTROFAL, nimik? Pai tu ai fost in conducere si la Iasi si la Dinamo si le-ai dus la locul lor in play-out fara probleme... Si esti inca in functie!Performante ? ZERO! Dar gandul tot la bani iti este!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează