FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea, siderat de intervenția lui Steliano Filip: „Este inacceptabil cum se comportă băiatul ăsta!”

Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images
Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 11:03 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 11:49

Florin Prunea (53 de ani), ex-președinte la Dinamo, l-a criticat pe Steliano Filip (27) pentru declarațiile oferite de fundașul stânga cu puțin timp înainte de meciul dintre FC Argeș și „câinii roșii”, scor 2-1.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo în această iarnă. Vineri seara, cu puțin timp înainte de duelul alb-roșiilor cu FC Argeș, Filip a intervenit în direct la TV și s-a plâns de situația în care se află:

Efectiv, nu mai pot continua. Am primit multe mesaje, telefoane, am fost amenințat de unii suporteri. Mi s-a spus: «Știu unde locuiești, te vom urmări, vezi tu ce pățești». Tot felul de amenințări. Le-am spus celor din club că pot renunța la bani, e tot ceea ce puteam să fac, să renunț la cele două salarii restante. Mai am discuții și prin țară, dar conducerea mi-a spus să aduc și o sumă de bani.

Schimb de replici între MM Stoica și Flavius Stoican: „Bate câmpii! Bine că ne bagă în toloaca aia din care mai lipsesc doar cartofii”
FC ARGEȘ - DINAMO 2-1
Schimb de replici între MM Stoica și Flavius Stoican: „Bate câmpii! Bine că ne bagă în toloaca aia din care mai lipsesc doar cartofii”

Florin Prunea, despre Steliano Filip: „Este inacceptabil cum se comportă băiatul ăsta”

Florin Prunea s-a declarat siderat de intrevenția lui Filip. Fostul președinte al lui Dinamo consideră că Steliano ar fi ajutat echipa la Pitești, unde pe postul de fundaș stânga a fost folosit Marius Tomozei.

„Am văzut intervenția lui Steliano Filip dinaintea meciului. Este inacceptabil cum se comportă băiatul ăsta. Dinamo are nevoie de el în acest moment. Dacă era pe teren ieri, cu siguranță era un plus pentru Dinamo. Sigur, dacă ar fi fost pregătit și cu mintea la fotbal.

Am văzut ce a zis înainte de meci... suporterilor trebuie să le răspunzi pe teren, cu evoluția ta. Altfel îi iriți și mai mult! Dinamo are nevoie de Steliano Filip. Nu e apropiat de mine, dar îl sfătuiesc să dea drumul la treabă, pentru că Dinamo are nevoie de el”, a declarat Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Tomozei m-a decepționat, dar e clar că nu e fundaș stânga, joacă acolo forțat. El este fundaș drepta și, pe deasupra, se vede că e nepregătit. Îi ofer nota 5 cu indulgență, pentru încredere.

- Florin Prunea

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Căpitanul lui Dinamo a contrazis varianta lui Iuliu Mureșan după eșecul cu FC Argeș: „Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundaș”

Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Ianuarie 2022, 14:37

filip nu reprezinta nimic de ani buni! asta cu sa dea drumul la treaba e ca aia cu "trebuie sa muncim mai mult" si "ne gandim la urmatorul meci, sa luam cele 3 puncte"! adica sa vorbim fara sa zicem nimic! la ce treaba sa dea drumul? omul se plange ca nu joaca din cauza conditiilor! la hagi tot la fel? nu a avut conditii? asta este tot ce poate el!

robotzel
robotzel  •  22 Ianuarie 2022, 14:18

Deci este inadmisibil cum se comporta filip nu cum este amenințat? Prună gândește?

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Ianuarie 2022, 14:15
Postat de dumitru82drugan pe 22 Ianuarie 2022, 12:13

Varianta A Radu peste Stelu dar Tomozei trebuie sa joace doar a venit din L 3 Targu Jiu unde a fost adus tot de Stoican Prieteni la catarama

Mitele, vezi ba ca ai incurcat borcanele , Tomozei a venit de la Uta !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează