FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Răducioiu: „La ce a spus Negoiță, mă tem că va fi un dezastru la toate nivelurile”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 10:44

Florin Răducioiu (49 de ani) a explicat de ce omul de afaceri Claudiu Florică, care îi este prieten, a renunțat la ideea de a finanța clubul Dinamo.

„La Dinamo nu știu ce se va întâmpla. Am vorbit cu Claudiu Florică și a afirmat că era prea riscant să preia clubul. După declaraţiile făcute de patron (n.r. Ionuț Negoiță), mă tem că va fi un dezastru la toate nivelurile. Trebuie să realizăm că e posibil așa ceva”, a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

„Mi-am dat seama că au fost doar povești”

Negoiță, finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare, a declarat într-o conferință de presă cum au decurs negocierile cu Florică.

„Am avut o discuție cu domnul Florică, care propunea un proiect ambițios cu 5 milioane/an bani investiți. Am tot sperat că lucrurile sunt serioase, chiar dacă majoritatea îmi spuneau că nu e cazul.

Mi-am dat seama că au fost doar povești și dorință de publicitate. Am pierdut și nu m-am putut ține de promisiunea de a ceda clubul. Mi-am dat seama că a fost o gogoașă umflată. 

Voiam ca lucrurile să fie confidențiale, dar au început să apară diverse informații în presă. Cu domnul Florică am ajuns de la 5 milioane de euro la un leu, apoi a dispărut în ceață”
Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

GSP LIVE // Ionuț Negoiță s-a îndepărtat de club după anunțul retragerii! Florin Prunea dezvăluie: „Nu am mai vorbit cu el” » Care e situația financiară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10156661614577582
Mircea Rusu  •  06 Noiembrie 2019, 12:38

Apa de gura sub forma solida. Incearca acum: https://www.facebook.com/lamelementolate/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează