FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo sunt luați la rost: „Îl aduci pe marele Răducioiu să îți stea bibelou în club? Să plimbe foaia de joc cu schimbările?”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 14:55 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 15:31

Dinamo încearcă să-l aducă în cadrul clubului pe Florin Răducioiu, dar Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al „câinilor”, îi critică pe șefi.

Clubul din „Ștefan cel Mare” i-a propus fostului atacant funcția de director sportiv, însă Dănuț Lupu se declară nemulțumit de strategia conducerii, fiind de părere că Răducioiu nu va avea putere în cadrul clubului.

Dănuț Lupu, critici la adresa șefilor lui Dinamo: „Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club?”

„Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club, iar apoi să îl mai pui pe la meciuri să ridice tabela cu schimbările? 

Ce îl poți pune să facă acum în club? Ce putere de decizie ar putea să aibă el în situația în care Dinamo este în insolvență? Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să stea cu Mircea Rednic pe bancă și să plimbe foaia de joc cu schimbările pe la al patrulea arbitru? Iar tu, Iuliu Mureșan, te miri de ce nu vă dă Răducioiu un răspuns?

Hai să fim serioși! Dacă voi credeți că o să vă puteți folosi de imaginea unor jucători, vă înșelați. Și știți de ce? Pentru că la Dinamo, acolo unde voi lucrați acum, niciun fost mare jucător al acestei echipe nu are numele mai mare și mai important față de numele clubului Dinamo. Așa să vă intre bine în cap tuturor”, a spus Dănuț Lupu pentru Prosport.

4 repere despre Florin Răducioiu: 

  1. E al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986;
  2. A marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951);
  3. Toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24);
  4. A marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul.

VIDEO Victor Becali despre situația de la Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, peste Bayern, Inter și Tottenham într-un top la nivel european

Dinamo are o clauză specială pentru jucătorii aduși de Rednic » Când pot pleca de la echipă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  25 Octombrie 2021, 22:36

Te-ai descris perfect! Mare perfomante ai avut ca scouter!

972390042845332
Florin Ratoi  •  25 Octombrie 2021, 18:02

Lupule pune mâna și ajută și tu clubul care te-a făcut mare și ți-a făcut un rost în viața!!!! Știi numai să critici atât!!!! Ai încercat să faci ceva pentru Dinamo în perioada asta incertă???? Ești JOSNIC!!!!

2429755040479642
Stelian Popa  •  25 Octombrie 2021, 17:29

inca unul care se declara mare Dinamovist dar vrea si banii lui Dinamo chiar cu riscul de a baga clubul in faliment. cu ce dracu sa ajute aceast pensionar care nu va aduce decat unca o gaura in bugetul clubului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează