FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Răducioiu comentează un episod incredibil de la Dinamo: „E inadmisibil! Nu am crezut că se poate așa ceva. E nivelul cel mai de jos”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 19:28

Florin Răducioiu, fost atacant la Dinamo, a criticat dur situația actuală de la clubul alb-roșu. 

Răducioiu s-a declarat nemulțumit de cum este condus clubul de Ionuț Negoiță și de faptul că fotograful Octavian Cocoloș e șeful delegației „câinilor” în cantonament (Detalii AICI).

„Echipa nu a plecat cu un oficial, cu un conducător, în cantonament. Este inadminisibil. Diletantism. Nu am crezut că se poate ajunge la așa ceva.  

Dacă șeful delegației este un fotograf, înseamnă că am atins nivelul cel mai de jos. Nu am cuvinte! Dinamo a ajuns să fie condusă în cantonament de un fotograf... Tot respectul pentru acest om, dar nu credeam că voi comenta așa ceva. Este unul dintre cele mai importante cluburi din România.

Va fi din ce în ce mai rău! Clubul trebuie vândut! Nu văd altă soluție. Trebuie găsită o modalitate pentru a se vinde clubul”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

„M-a uimit prețul cu care a fost vândut Nistor! Este un jucător de mare calitate. Dinamo pierde un jucător valoros”
Florin Răducioiu

Citește și

Dusan Uhrin, puteri depline din partea lui Ionuț Negoiță! E ca Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
costacurta
costacurta  •  12 Ianuarie 2020, 07:22
Postat de Dinu Stefan pe 12 Ianuarie 2020, 03:03

tot atatea cate ghete are dudu luate pe bune !

:))

104459837173638
Dinu Stefan  •  12 Ianuarie 2020, 03:03
Postat de 22cea pe 12 Ianuarie 2020, 02:37

Cate conturi ai gigistule ?

tot atatea cate ghete are dudu luate pe bune !

22cea
22cea  •  12 Ianuarie 2020, 02:37
Postat de Dinu Stefan pe 11 Ianuarie 2020, 22:12

valeriu raducioiu are perfecta dreptate ! nu fotograful trebuia sa conduca delegatia,ci domnul Bogdan Stanoevici,directorul circului metropolitan Bucuresti,care este cel mai mare fan al echipei din stefan cel mare....

Cate conturi ai gigistule ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează