FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // FOTO Noul echipament al „câinilor” e inspirat de la Ajax Amsterdam + roș-albii vor juca și în verde!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 21:59

Dinamo are un viitor care stă sub semnul incertitudinii, însă „câinii” s-ar fi hotărât deja asupra echipamentului din sezonul 2020-2021. 

Roș-albii vor folosi, conform Pro X, un echipament inspirat de la Ajax Amsterdam, semifinalistă în Liga Campionilor în sezonul trecut. Se pare că Dinamo și sponsorul Macron ar fi ajuns deja la o înțelegere în ceea ce privește modul în care vor arăta noile haine ale jucătorilor:

DINAMO // FOTO Noul echipament al „câinilor” e inspirat de la Ajax Amsterdam + roș-albii vor juca și în verde!
DINAMO // FOTO Noul echipament al „câinilor” e inspirat de la Ajax Amsterdam + roș-albii vor juca și în verde!

Mai mult, cel de-al treilea rând de echipament al lui Dinamo ar urma să fie verde complet, în urma unei solicitări venite din partea celor de la Unibet, unul dintre sponsorii dinamoviștilor. Această situație s-a mai întâmplat în 2013-2014, roș-albii evoluând în două rânduri în echipamentul verde în acel sezon.

DINAMO // FOTO Noul echipament al „câinilor” e inspirat de la Ajax Amsterdam + roș-albii vor juca și în verde!

Vezi și: 

DINAMO // OFICIAL „Câinii” l-au prezentat pe Lukas Skovajsa, primul transfer din 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
103677391127282
Ion Marin  •  13 Ianuarie 2020, 11:27

Pacat , mare pacat!Ce sa mai vorbim? Suporterii ii jignesc pe Negoita , Balanescu si Prunea, Tiriac vaneaza mistreti precum Ceausescu, stadionul e gol ,stadionul e ca pe vremea lui Dej ca in 1948 , noi privim prin ceata si il vedem pe Lucescu in NOSTALGIE, privind timpul care a mai ramas si se gandeste sa intervina in viata clubului care l-a facut celebru.Am vorbit cu un rapidist pur sange , il respecta , dar nu l iubeste pentru ca e dinamovist , stelistii il urasc , doar dinamovistii il iubesc , dar exista un dar si pentru el si pentru Triac si altii ca ei carora acest club " comunist "cum il denumesc "uniii", dar acest club a adus ROMANIEI PESTE 1200 de medalii europene , mondiale si olimpice, prin munca antrenorilor si sportivilor, a adus 12 cupe ale campionilor europeni , datorita lor steagul Romaniei s a ridicat pe cele mai inalte culmi, nu lui Becalu, DRAGNEA, ORBAN , ETC.Ei merita un stadion , P.C.R le a facut stadion, cei de astazi se gandesc sa l faca MOLL.Nici inainte , nici dupa , nu a avut sustinere politica, pe coclauri s au construit stadioane , iar in INIMA BUCURESTIULUI , NU!De ce oare?Nu trebuie sa vada politicienii performanta , ea se vede pe mapamond.Toata lumea a auzit de CORNEL DINU, Nicole Linca , Ion Tiriac , Ivan Patzaichin , Elisabeta Lipa, Mircea Lucescu si de multi , multi altii.

103677391127282
Ion Marin  •  13 Ianuarie 2020, 11:27

Toata lumea a auzit de CORNEL DINU, Nicole Linca , Ion Tiriac , Ivan Patzaichin , Elisabeta Lipa, Mircea Lucescu si de multi , multi altii.Am fost dezamagit cand la acel meci de binefacere au fost 500 de suporteri.De aceea s a intamplat , ce s a intamplat dupa 90 , pentru ca Dinamo a fost DEVALIZAT SI ATACAT DIN TOATE PARTILE, iar cel care au primit glorie de la acest club , nu au facut nimic pentru el.Rezolvarea situatie financiare , e simpla , asociatie dupa legea sporturilor , organizatii in fiecare resedinta de judet ,si in afara tarii si in fiecare luna , banii stransi din cotizatii sa fie virati in conturile clubului.Negoita trebuia sa l trimita pe Prunea in tara dupa bani de la suporteri , nu in Spania.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Ianuarie 2020, 07:48
Postat de bisisica5 pe 13 Ianuarie 2020, 01:47

Cat ceri pe lap dance Jachelina ?

Acu' oi vrea și-n acompaniamentul de pian al marelui investitor... Te-mbraci în verde, sau în tricou de Ajax Vitan-Bârzești?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează