FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo iese la atac, la aproape două luni după ce și-a ratat obiectivul: „Au jucat ca să ne scoată din play-off! M-aș bucura să retrogradeze”

Dinamo - FC Botoșani s-a terminat 1-2. Un Mattia Montini deznădăjduit își pune mâinile în cap după o ratare. Visul de play-off al roș-albilor se vedea spulberat pentru al doilea an consecutiv // FOTO: GSP
Dinamo - FC Botoșani s-a terminat 1-2. Un Mattia Montini deznădăjduit își pune mâinile în cap după o ratare. Visul de play-off al roș-albilor se vedea spulberat pentru al doilea an consecutiv // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 16:11

Dinamo joacă în play-out pentru al doilea an consecutiv, șansele la play-off fiind periclitate după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Botoșani, 1-2, din 18 februarie. 

La o lună și jumătate de la acel meci, „câinii” resimt în continuare frustarea eșecului care i-a catapultat în play-out pentru încă un sezon.

Prin vocea secretarului Bogdan Bălănescu, omul care are șanse mari să devină noul director general al clubului, roș-albii i-au acuzat pe moldoveni că au făcut tot posibilul s-o elimine pe Dinamo din lupta pentru primele șase. 

„Am impresia că Botoşani a jucat ca s-o scoată pe Dinamo din play-off, dar astea sunt problemele celor de la Botoşani. M-aş bucura pentru Liviu Ciobotariu să redreseze echipa, dar pentru alţi oameni de acolo m-aş bucura să retrogradeze.

Atmosfera care s-a creat în jurul meciurilor cu Dinamo nu a fost una de fair-play şi una sportivă”, a declarat Bogdan Bălănescu, potrivit Pro Sport. 

Ambele echipe au ajuns, până la urmă, în play-out. Dinamo e pe locul 2, cu 22 de puncte, în timp ce botoșănenii au intrat serios în hora retrogradării, situându-se pe locul 5, cu 19 puncte (Vezi aici clasamentul actualizat din play-out!)

Vezi aici cronica meciului Dinamo - FC Botoșani 1-2

Vezi și: EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
126791918017681
Danezul Gramada  •  03 Aprilie 2019, 11:50

Dar voi *** cum *** cu cfr tot timpul. Voi ar fi bine sa retrogradati securistilor. DDB=Doar DIVIZIA B.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  03 Aprilie 2019, 11:43
Postat de nebraska_filipineza pe 02 Aprilie 2019, 18:09

Gigist prostalau

balanel miauuuuuuuu

jabs
jabs  •  03 Aprilie 2019, 11:42

BABAlanel asta e senil rau !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează