FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Dinamo îl susţine pe noul şef de la FRF » Bobar: ”Împreună, să facem un fotbal mai eficient, mai curat”

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 18:28

Directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, este impresionat de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care tocmai a cîştigat alegerile la federaţie.

"Sîntem apropiaţi ca vîrstă, probabil a venit timpul pentru cei tineri să-şi asume responsabilităţi şi să schimbe ceva, în bine, în fotbalul intern. Eu cred că Răzvan Burleanu poate, alături de cluburi, să construiască un fotbal mai eficient, mai curat. Să sperăm că numirea lui va fi de bun augur", a declarat Bobar.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
adytza22
adytza22  •  08 Martie 2014, 08:26

ma da budoar asta vede ce fata are de mare prost ca si comentariile facute...cauta si el sa se ridice si ajunga mare ca nasul:))))....ce nu inteleg eu pe ce criterii a fost angajat taranoiul asta in afara de legaturile cu borcea...starneste doar antipatia si e trist ca e tanar si prost sa nu se compare cu nimeni ca nu am vazut prost mai mare:)

superstar23
superstar23  •  07 Martie 2014, 22:24

Imi vine sa vomez cand citesc asa ceva. Finul lui Borcea sa vorbeasca de curatenie si pe deasupra mai lucreaza si la dinamo.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Martie 2014, 20:46
Postat de unico_biancorossi pe 07 Martie 2014, 20:23

dinamo si-a dezvaluit micile secrete. atentie, mai cristi..))

Da, atentie mai cristi, sunt sanse sa se prinda fraierii cat esti de "cult"...plus ca deja s-au prins cine te tine in spate. Atentie, romanilor le poti trage teapa numai 3-4 zile, apoi se prind. Asta a spus-o G.Bush al'batran cu ocazia "revolutiei din 89" pe care a orchestrat-o cu Gorby. Asa si cu "revolutia asta de la frf"...in cateva zile o sa se prinda mai multi...Atentie mare, mai bine te ascunzi cateva zile....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează