FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Mi-e silă! Stai puțin, cum să-ți bați joc așa?!”

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost mare internațional, a atacat dur comisiile FRF în contextul situației financiare de la Dinamo
Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost mare internațional, a atacat dur comisiile FRF în contextul situației financiare de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 20:48 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 21:16

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost mare internațional, a atacat dur comisiile FRF în contextul situației financiare de la Dinamo.

Îmi este silă de ceea ce se întâmplă la Comisii! Cum poi să îți bați joc de jucători? Stai puțin! Nu ești plătit 60 de zile, cât trebuie să mai aștepti? Nu cunosc spețele exacte, dar de ce hârtii mai ai nevoie? Băieții ăștia nu sunt plătiți din august. Ce dovadă le-ar mai trebui celor de la Comisie pentru a-i declara jucători liberi”, a răbufnit Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Lotul prezent la reunirea lui Dinamo:

  • Mihai Eșanu, Tomas Mejias, Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Adam Nemec, Geani Grețu, Janusz Gol și Magaye Gueye, Paul Anton, Marco Ehmann, Aleksander Mitrovic, Cătălin Măgureanu, Ahmen Bani, Valentin Borcea și Andrei Radu.

Ultimele detalii de la Dinamo: noi promisiuni

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.

Eu am avut o discuție cu Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Ei ne-au spus că până la sfârșitul săptămânii vor plăti ceva, unul sau două salarii. Nu știu de unde vin banii. E foarte grav dacă nu intră. Nu știu ce decizie vom lua. Există o stare mare de îngrijorare. Băieții au rămas fără bani de sărbători, lucrurile nu mai pot continua așa.
- Ionel Gane, antrenor Dinamo

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea lui Dinamo: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ante Puljic: „Știe cineva că Nemec evoluează cu două coaste rupte, că Anton joacă doar cu injecții și Grigore are probleme cu glezna? Faceți rost de bani!”

Paul Anton ar putea pleaca de la Dinamo! „Acum am primit mesaj” » Oferta primită de „câini”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  05 Ianuarie 2021, 10:04

Nu înțeleg sistemul ticăloșit din fotbalul romanesc! Daca nu exista decat două echipe care se pot întreține din fonduri private, recte cfr cluj si *** fc fcsb, atunci sa inchidem fotbalul!!... cum adică??? Dinamo se chinuie sa trăiască prin patroni ***, doar cu numele de investitori, iar ucv, viitorul luminos si puzderia de sateliți gigiști de prin comunele suburbane, sponsorizați de primării telecomandate de partide, care constituie grosul cooperativei gigiste, fac figurație de competitoare in liga 1!!??.... băă, Burlenee ia-ți băi, *** si arlechinii circari din liga 1 și duceti-vă băi, toți in Siberia, la reciclare! Ați distrus fotbalul românesc cu scenariile voastre nebune! Huooo, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doriansky
doriansky  •  05 Ianuarie 2021, 08:52

Asadar Ilie Dumitrescu "nu cunoaste spetele exacte" dar are deja sila maxima fata de ceea ce se intampla la comisii. Si se intreaba, foarte corecta intrebarea, "de ce hartii mai ai nevoie?" ... pai de hartiile care sa ateste ca jucatorii sunt neplatiti, nu??????? Sau ca sunt intarzieri la salarii, mai mari decat cele prevazute in clauzele contractuale ale fiecaruia, intarzieri care sa dea dreptul jucatorilor sa se adreseze comisiilor iar acestea, PE BAZA DE HARTII/DOCUMENTE, sa poate decide cine are dreptate!!!??? Dl Ilie insa este sigur, sigur, sigur, absolut convins, fara sa se fi uitat pe vreo hartie sau contract, ca jucatorii nu sunt platiti din August!! Adica atunci au primit bani (probabil salarii pe lunile anterioare) sau luna August este ultima pentru care si-au primit salariul??? Concluzia este una singura: specialistul celor de la DIGI in materie de fotbal are mari lacune ... e jenant sa te exprimi asa, mai ales ca ai pretentii de cunoscator al fenomenului iar statutul de fost jucator important te obliga la altfel de afirmatii. Stima.

1763887750508605
Calin Francu  •  05 Ianuarie 2021, 08:01

Bai nea Ilie ce nu înțelegi Dinamo e fosta echipă a securității. Cine se atinge de ea , tu nu vezi ca nici anaful nici dna-ul nu se duc sa vada ce mizerii financiare se fac acolo. E strigător la cer o societate cu atîtea datorii e tinuta in viata cu bani care nu știm de unde vin fără ca cineva să cerceteze situația . Asta cu suporterii e un paravan banii vin din alte surse dar nici un ziarist nu cercetează sau. chiar dacă stiu tac se fac ca ploua. Alții au fost falimentatii in doua mișcări și aici se tot amîna la nesfîrșit . Noi oamenii de rînd sîntem executați imediat și ăștia isi fac de cap cu atîtea datorii. Acum cei de la comisii fac ca pe vremuri după interes . Cînd ă luat Dinamo pe Sorescu sau cfr pe Mailat imediat comisiile iau declarat liberi de contract pentru a nu plati aceste cluburi bani pe ei . Acum vorba ta se fac ca ploua. Cineva acolo ii protejează încălcînd legea ei trebuiau să fie în faliment de mult .cum sa susții o astfel de echipă care e plină de datorii și pentru care se încalcă flagrant legea. Asta e Romania pentru unii exista legi iar alții sint protejați și încalcă legea pe fata fără pic de jena . O tara de neipraviti iar voi la tv susțineti asemenea mizerii fara pic de conștiință. Cit de josnic poti fi ca om sa acoperii o societate care incalca flagrant legea. Si mai vorbim de corectitudine si de morala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează