FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

FOTO Camerele TV au surprins totul! DISPUTĂ Burcă - Politic, imediat după schimbare: „Am fost puțin supărat”

Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport +5   FOTO
Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport

Articol de , - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 00:00 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 04:35

Ovidiu Burcă l-a înlocuit pe Dennis Politic în minutul 72 al partidei dintre Dinamo și Farul (0-2), iar cei doi s-au „ciondănit” pe margine, în momentul în care fotbalistul venit din Anglia se îndrepta către banca de rezerve. Altfel spus, primele indicii ale unei crize interne în sânul grupării dinamoviste, care are șase înfrângeri în 10 meciuri.

Politic, cel mai consistent jucător al lui Dinamo în acest start de sezon, fusese cel mai periculos om din echipa „câinilor” și contra Farului. Dar când Ovidiu Burcă a realizat că fotbalistul nu mai are „combustibil”, l-a înlocuit cu Ahmed Bani.

Camerele TV au surprins cum, vizibil nemulțumit, Dennis Politic i-a transmis propriului antrenor: „Mai puteam!”. Cei doi au dat mâna, însă apoi Burcă a bombănit în direcția elevului său.

Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport
Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport
Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport
Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport
Disputa Burcă - Dennis Politic, în imagini / Captură Digi Sport
+1 FOTO
Nu gazonul l-a supărat pe Gică Popescu » Cel mai DUR discurs: „Ridicol, noaptea minții. N-am crezut că poate exista așa ceva”
DINAMO - FARUL 0-2
Nu gazonul l-a supărat pe Gică Popescu » Cel mai DUR discurs: „Ridicol, noaptea minții. N-am crezut că poate exista așa ceva”

Ovidiu Burcă și Dennis Politic au comentat momentul: „L-am văzut cu crampe” vs. „Am fost puțin supărat”

Politic și Burcă au fost luați la întrebări după meci, oferind propriile versiuni asupra celor întâmplate.

Dennis mi-a dat niște semne că terminase resursele. L-am văzut cu crampe, am avut senzația că trebuie să venim cu ceva proaspăt”, a punctat Ovidiu Burcă, în interviul acordat la finalul partidei. 

Și Dennis Politic, celălalt protagonist al momentului tensionat, a fost chestionat pe marginea celor întâmplate: 

Nu e absolut nimic! Mister ia deciziile, nu a fost nimic negativ.  Eu doar îmi doream să continui pentru a-mi ajuta echipa

Am fost puțin supărat că am fost scos, dar nu e absolut nicio problemă. Nu-mi datorează nicio explicație. Pur și simplu a simțit nevoia să mă scoată. A fost un teren greu, am avut o crampă, am avut cârcei după un șut și poate că din cauza asta a simțit nevoia să mă scoată”, a comentat și Dennis Politic, în interviul acordat la finalul partidei. 

Dennis Politic, despre ce îi lipsește lui Dinamo: „Puțină concentare, puțin noroc și puțină calitate”

Fotbalistul de 23 de ani a analizat pe larg înfrângerea suferită cu Farul: 

„Suntem foarte supărați după cea de-a treia înfrângere la rând. Cred că nu meritam să pierdem, am avut mai multe șanse decât ei. Am luat goluri prea ușor, goluri discutabile. Poate că Amzăr a fost împins la primul gol, poate că trebuia să primim un penalty... Trebuie să continuăm să fim uniți, să strângem rândurile. 

Cred că lipsește puțină concentrare, puțin noroc și puțină calitate, până la urmă. Trebuie să mergem înainte. Gazonul nu trebuie folosit ca o scuză, ambele echipe au jucat pe aceeași suprafață”, a spus Dennis. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”

Au intrat cu furcile pe teren, la pauza meciului Dinamo - Farul » Scenele din alte vremuri derulate pe „Arcul de Triumf”

Ovidiu Burcă l-a caracterizat într-un cuvânt pe „centralul” Szabolcs Kovacs: „Cei de la Farul au o voce grea!”

Julia Roberts, huiduită de public după ce a dezvăluit cu ce echipă ține: „Nu mă veți face să mă răzgândesc”

Cât costă să te cazezi de Revelion la hotelul lui Gică Hagi » Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele


Comentarii (4)
Nini
Nini  •  23 Septembrie 2023, 10:01

Burcă apreciază ,printre altele,și freza jucătorilor, vezi Țâră, care doar atât are

Pandora
Pandora  •  23 Septembrie 2023, 08:18

E normal sa fie supărat! In superioritate numerică, antrenorul ia decizia sa i schimbe pe ghezali și politic...mai bine-l scotea și pe gregorio și l baga pe giafer!

parpalache
parpalache  •  23 Septembrie 2023, 08:13

N-am vazut primul sfert de ora!DarDenis Politic mi s-a parut la fel de slab ca ceilalți(singuri Amzarica-„coreeanul” și Moura brazilianul, mai aratau a jucatori de Liga I)!Sarea mingea din el ca din stâlpul porții și a irosit câteva pase puse de Amzar- tragând anemic!E adevarat ca s-a specializat in ultimele meciuri(când Dinamo pierde inca inainte de a incepe meciul),sa „doarma” aproape tot meciul și sa „se scoata”cu câte o faza de fotbalist,dar s-a dovedit prea puțin pentru nevoia in care s-a scufundat Dinamo!In rest...Ramâne cum am vorbit:Dinamo are nevoie de...ANTRENOR(a se vedea ce face Dorinel la Galați- cu un lot chiar mai slab)!Iar Burca sa treaca purtator de cuvânt!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează