FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dat afară de Mircea Rednic, Mezague și-a găsit echipă » A făcut praf meciurile la Dinamo, dar a semnat cu un club din Israel

Teddy Mezague a semnat cu Hapoel Ra'anana // Sursă foto: Instagram Teddy Mezague
Teddy Mezague a semnat cu Hapoel Ra'anana // Sursă foto: Instagram Teddy Mezague

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 17:14

DINAMO // Mircea Rednic a făcut o adevărată curățenie din momentul în care s-a întors la Dinamo și a dat afară aproape o echipă întreagă. Printre jucătorii indezirabili s-a numărat și Teddy Mezague, 28 de ani, fundașul adus în toamnă de Anamaria Prodan.

Pus pe liber încă din luna noiembrie, Mezague și-a găsit, în sfârșit, echipă. A semnat cu Hapoel Ra'anana, locul 10 în prima ligă din Israel.

Venit la Dinamo în perioada lui Florin Bratu, Teddy Mezague a prins doar 4 meciuri în Liga 1 pentru câini. Francezul de 28 de ani a făcut praf meciul de debut al lui Rednic la Dinamo, remiza de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, când a greșit inexplicabil la golul oaspeților.

De-a lungul carierei, Mezague a jucat pentru Montpellier, FC Martigues, Mouscron, Leyton Orient și Dinamo.

dinamoDINAMO

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

Vezi și: A reînceput bătălia la Dinamo » Transferul dorit de Rednic a picat fiindcă era implicată Anamaria Prodan și nu fiica sa Luana! Reacția soției lui Reghe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pandemic
pandemic  •  08 Februarie 2019, 17:59

Israel e din Europa? :)) Poate sunt afiliați UEFA, dar cum sa zici că un club din Israel e din Europa?

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  08 Februarie 2019, 17:57

Sa fie sanatos. Cat a jucat aici a fost catastrofa. Tin minte un duel cu un adversar, cand avea vreo 3 m in fata si sprinteaza ala pe langa el ca un ghepard pe langa un elefant. Asta dupa ce in prealabil daduse pe langa minge...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează