FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ion Țiriac își pune în cap ultrașii: „Ce e «DDB»? Dau niște bani și vor o bomboană? Nu fac caritate cu Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 10:20

DINAMO // Ion Țiriac (80 de ani), unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, a vorbit despre condițiile în care ar investi în „Ștefan cel Mare”, dar și despre provocarea fanilor din proiectul socios „DDB”, care l-au invitat pe Țiriac să se alăture donațiilor.

„Nu știu ce e «Doar Dinamo București». Asta înseamnă că mă închid undeva pe Ștefan cel Mare și nu mai ies de acolo? Probabil că e vorba de logo-ul lor (...), chiar nu ştiu detalii. Nu m-a excitat niciodată să devin acționar al unui club de fotbal. De ce? Pentru că sunt singurul român din țara asta ca nu se pricepe la fotbal. Adică toți românii, de la A la Z, se pricep la fotbal, doar eu nu mă pricep. Am spus-o sus și tare. Să se ducă la Hagi, la Petrescu, la cei care se pricep.

Gestul suporterilor este în regulă, dar ce înseamnă 10 la sută din acțiunile lui Dinamo? Eu nu știam că Dinamo e pe Bursă. E pe Bursă? Dacă nu e scoasă la Bursă, ce fel de acțiuni sunt? De unde le iau? Le iau pe stradă, le iau în buzunar? 

Probabil că au dat niște bani și vor înapoi o bomboană, ceva, ca să fie parte din asta. Cu tot respectul că au făcut 100.000 de euro, dar, din câte știu eu, un club costă milioane și milioane de euro în fiecare an. Nu îmi dau seama cum cumpără 10 la sută din acțiuni cu 100.000 de euro”, a declarat Țiriac, potrivit Prosport.

Ion Țiriac: „Nu știu ce șansă mi-a dat Dinamo”

Ion Țiriac a comentat mesajul pe care l-a primit din partea dinamoviștilor, unul în care fanii „câinilor” au apelat la sentimentele fostului tenismen pentru clubul sportiv la care a fost legitimat în tinerețe.

„Nu știu ce șansă mi-a dat Dinamo în tinerețe. Mi-a dat o șansă să fiu milițian, care e în regulă și am respectat-o! Și azi sunt foarte mândru că am fost milițian, dar șansa mi-am făcut-o eu, cu mâinile mele. 

Deci, despre ce e vorba? Despre caritate? Fac caritate în fiecare zi a vieții mele! Dar nu cred că la fotbal e vorba de caritate. (...) Foarte frumos din partea lor că se gândesc la mine”.

„După câte știu eu, clubul Dinamo are vreo 8 milioane datorii. Eu nu mă pricep, citesc și eu printre liniuțe. Asta e datoria? Dacă nimeni nu știe cât este exact, înseamnă că e mult mai mare” - Ion Țiriac

Fanii lui Dinamo, provocare pentru Ion Țiriac! 

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au strâns deja 100.000 de euro și au cumpărat 10% din acțiunile lui Dinamo și nu se opresc aici. 

Aceștia vor să se implice mai mult în club și au lansat o provocare pentru Ion Țiriac, fostul sportiv al lui Dinamo, pe care-l așteaptă să se alăture programului „Doar Dinamo București”. 

„Dacă Dinamo ți-a dat o șansă în tinerețe, acum e timpul să-i dai și tu o șansă lui Dinamo. Mr. Țiriac, ai fost provocat de suporteri!”, a fost mesajul celor din PCH. Aceștia îi cer lui Țiriac să devină membru DDB și să plătească 48 sau 1948 de euro.

VIDEO // Cum s-a născut pasiunea pentru mașini a lui Ion Țiriac

Vezi și: 

RETRO GSP 36 de ani de când Dorin Mateuț și Marius Lăcătuș debutau la națională: „În loc să fiu cu Generația de Aur în America, în '94 m-am lăsat de fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
105457414353425
Gigi Manastur  •  11 Februarie 2020, 03:24

si echipamentele primite si locul sa te antrenezi si toate bonusurile facute . sa mai spun ca erau multi care faceau ceva pentru tara si nu puteau sa plece. ai pleat ai spalat banii securitatii te-au lasat sa faci ce vrei ... daca am vorbi de cei care au facut ceva pentru tara si au zacut prin puscarii nu ti-ar pasa. pentru tine logica se reduce la " broasca-i verde. iarba-i verde . rezulta ca broasca este iarba." din asta nu ai cum sa iesi. cultura zero. totul se masoara in bani si in colegul tau care de fapt te-a acut mare nastase . mare pe ici pe colo in rest doar ambitie si arogante nu vointa nu inteligenta nu staif. sa-ti fie rusne la virsta care o ai sa dai cu barda. dar Dumnezeu le vede pentru ca nu are nici divintiatea respect pentru tine care nu crezi decit in cifre in bani . o sa sfirsesti rusinos si nu o sa mai te tina minte nimeni. nu meriti nimic.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  07 Februarie 2020, 18:20
Postat de catalynn pe 07 Februarie 2020, 15:50

In mare e cum spui, cu o singura precizare: nici Badea și nici Păunescu nu sunt sau fost proprietari, ci doar arendași, proprietarul fiind in continuare Statul Roman prin CSA Steaua si CS Dinamo. Brandurile NU au fost vândute niciodată de către Stat, deci ne-a jjijji și Negoita nu aveau cum sa le cumpere de la Păunescu respectiv Badea. Diferența e ca MApN au făcut un contract oarecum onest, in care se prevedeau clauze de reziliere, dinamovistul Bombonel însă i-a încredințat lui Badea bunul statului printr-un HG la fel de păgubos și greu de reziliat precum cel cu Bechtel. Și da, dacă dinamoviștii vor sa scape odată pt totdeauna de ce se petrece acum un Talpan la CS Dinamo ar fi aur pt ei! Desigur L4 va scrie pe ei însă nu a murit nimeni din asta, se joaca fotbal și in ligile inferioare, cine e suporter adevarat va rămâne lângă echipa , dacă fac un proiect serios pot promova an de an și cred ca e mai bine așa decât sa fie 3 ani la rând in playout.

Scutierul catalynn continua turnirul, alături de cavalerul rătăcit in trecut, talpan, pentru apărarea țărișoarei lor de pericolul capitalist! Apărătorul sinistrelor bastioane ale stalinismului sportiv din UE, adică CSA și Dinamo, este mult mai ridicol, ca și mentorul și idolul sau, decât nevinovatul Sancho Panza calare pe măgar la atacul morilor de vânt! Din nou jalnic personajul de parodie !

stoichkov8
stoichkov8  •  07 Februarie 2020, 16:54
Postat de Traian Pavelescu pe 07 Februarie 2020, 14:30

DDB nu poate însemna decât: Dinamo București Doar un banc cu milițieni ești! Așteptăm atacurile furibunde ale pripasitilor înfrățiți de pe lângă sinistrele cazarmi sportive staliniste CSA și Dinamo, cerând pomana de la stat fotbal militarizat!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează