FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu n-a mai rezistat și a răbufnit: „Nimeni nu și-a asumat nimic! S-au ascuns sub mese”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 12:44

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a avut o reacție dură în direct la TV când a vorbit despre ultimele evenimente de la echipă.

Fostul atacant a criticat dur situația actuală a formației roș-albe și faptul că cei din conducere nu și-au asumat responsabilitatea transferurilor ratate.

 „Important este ca noi, cei din conducere, să ne ajutăm între noi! Că nici aici lucrurile nu sunt în ordine. Aici, la Dinamo, în fiecare an spunem că anul viitor va fi anul nostru, dar nimeni nu şi-a asumat niciodată nimic. Când lucrurile au funcţionat bine, totul era bine cu cine era la conducere. Când lucrurile nu au funcţionat bine toată lumea se ascundea pe sub birouri sau pe sub masă! 

Nu pot să vin în faţa telespectatorilor şi a suporterilor şi să spun nişte lucruri care nu sunt reale. Lumea trebuie să ştie adevărul. Şi când s-au făcut transferurile, la multe dintre ele, nimeni nu şi-a asumat nimic! Dacă îl întrebi pe unul cum a fost posibil să ajungă un jucător care nu a confirmat...”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Ionel Dănciulescu: „S-a adeverit tot ce am zis” 

„Sunt de acord că nu pot să confirme toţi. Rata de succes nu poate să fie foarte mare, dar nici foarte mică. Nimeni nu spune nimic. Au fost dăţi când m-am dus şi am spus că vreau să semnez pentru jucătorul respectiv. Şi am semnat când a fost Alexandru David preşedinte. Mi-am asumat asta. Păi am semnat la Ante Puljic ca să se reîntoarcă. Apoi au venit doi jucători care, din punctul meu de vedere, nu ar fi făcut faţă la Dinamo, şi până la urmă, s-a adeverit. Unul dintre ei a plecat aşa cum a venit.

Lucrurile pe care le-am spus s-au adeverit. Dar depinde şi de percepţia fiecăruia şi dacă îi asculți mai mult pe cei care se pricep la fotbal. Şi eu chiar mă pricep. Nu mă pricep la acte sau la alte chestii, dar la fotbal chiar mă pricep. Şi cam tot ce am zis eu s-a adeverit”, a adăugat „Corbul”. 

CITEȘTE ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO:

Play-out plin de „câini”! Record în ultimii 3 ani + Gică Hagi, singurul fără legătură cu Dinamo

Dusan Uhrin merge tot pe ai lui! Cehul nu-i scoate din echipă pe gafeurii Kostrna și Skovasja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează