FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo îşi păstrează vedeta » De ce a picat transferul lui Cosmin Matei la Botev Plovdiv

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 17:55

După ce s-a despărţit de Srgian Luchin şi Alexandru Curtean, Dinamo a fost foarte aproape de a-l lăsa şi pe Matei să plece, tot la echipa bulgară Botev Plovdiv.

Totuşi, transferul acestuia la Plovdiv a picat din cauza a 500.000 de euro.

Bulgarii ofereau în schimbul jucătorului 1,5 milioane, însă dinamoviştii cereau 2 milioane.

"Eu cred că Matei va ajunge mult mai sus. Dacă se va realiza un transfer la o echipă puternică, va fi unul dintre jucătorii foarte scumpi.

Mi-e greu să estimez un preţ, dar sînt convins că dacă va pleca, şi cînd va pleca, o va face la o echipă foarte importantă", a afirmat antrenorul dinamovist Flavius Stoican la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  28 Ianuarie 2014, 09:38
Postat de conasu_boeru pe 27 Ianuarie 2014, 19:15

Rog mioarele obosite de atata statistici imb@cile, sa comenteze pe acela articiol cu spalarea de bani facuta de clubul Steaua si Jiji, cu banii camatarilor ! Si faceti asa o ...statistica cam cat credeti voi ca mai rezistati pana la retrogradare sau desfintare !

Comentez transferurile facute de Borcica....

cainerau1953
cainerau1953  •  27 Ianuarie 2014, 22:21
Postat de valyomanyd pe 27 Ianuarie 2014, 21:34

Bine ca nu a plecat Grigore, daca vine si Moti luam campionatul ! :))))))))))))))))))))))

plus scarlatache :))))))))))))))) cel mai bun fundas stanga din istoria lui Dinamo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Ianuarie 2014, 21:34
Postat de calinescu_ pe 27 Ianuarie 2014, 18:14

ESTE O GRESEALA DE CAPATAI .....!!!! CEEA CE PUTEA FI UN NOU INCEPUT ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI .....!!!! SA PRIMESTI PE O EPAVA 1.5 MILIOANE SI TU SA REFUZI ASTA E MAI MULT DECAT O PROSTIE , E O AUTODISTRUGERE ....!!! CU 1.5 MILIOANE PUTEAU TRASFERA 2-3 FOTBALISTI CU CARE DINAMO PUTEA ATACA ANUL VIITOR PODIUMUL ....!!!! ASA AM RAMAS CU O EPAVA CARE IN 19 ETAPE A AVUT O SINGURA EXECUTIE DE FOTBALIST , IN REST ZERO BARAT ....!!!! NU POT SA INTELEG LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM DIN CLUBUL DINAMO ....!!!! CU COSMIN MATEI SI CATALIN MUNTEANU O SA TERMINAM PE LOCUL 8 .....!!!!

Bine ca nu a plecat Grigore, daca vine si Moti luam campionatul ! :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează