FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat în niciun moment cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.
Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat în niciun moment cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 17:44 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 20:07

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, susține că nu a negociat cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

ProSport a anunțat că tabăra Zăvăleanu-Mureșan ar fi ajuns la o înțelegere cu Mutu. Conform sursei citate, tehnicianul și-ar fi exprimat acordul să preia gruparea din Ștefan cel Mare, chiar dacă Nicolae Badea, conducătorul din umbră, și DDB merg în continuare pe mâna lui Mircea Rednic.

Gazeta l-a contactat pe Mureșan. Deși admite că Mutu se afla pe lista lui Dinamo, acesta neagă orice discuție cu „Briliantul”.

Iuliu Mureșan, despre posibila venire a lui Adrian Mutu la Dinamo

„Am vorbit acum cu Zăvăleanu, ne-a mirat pe amândoi știrea. În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Sunt antrenorul Craiovei. Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo. Si nici nu aș avea cum să fac asta, pentru că sunt sub contract cu FC Universitatea. Nu stau să mă gândesc la alte chestiuni
Adrian Mutu, pentru playsport.ro

13e locul pe care îl ocupă FCU Craiova în Liga 1: 5 eșecuri, 2 victorii, 2 egaluri. Dinamo e pe 15

Gazeta a scris încă din 14 septembrie că Dinamo voia să-l numească pe Mutu antrenor, dacă Adi s-ar fi despărțit de FCU Craiova.

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti, antrenorul din acte al „câinilor”? „El tot trimite mesaje directe sau prin avocați că va reveni în România după ce va avea test negativ. Dar nu știu dacă va continua, nu știu exact nici dorința lui”, mai spune Mureșan.

Eu cu Mircea Rednic n-am discutat, nu știu cum decurg negocierile
Iuliu Mureșan, președinte Dinamo, pentru GSP.ro

Mircea Rednic pune o condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională provocată de meciurile naționalei în octombrie.

Antrenorul se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi s-au contrat în 2013, când colaborau la CFR Cluj. Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica - detalii, pe larg, AICI.

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Bonetti nu renunță! Mesaj neașteptat pentru șefii lui Dinamo

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
paolo14
paolo14  •  26 Septembrie 2021, 05:45

Asta macar nu are nevoie de bani de benzina! Cât despre meserie, cel mai bine știe la faina...

rocky5
rocky5  •  25 Septembrie 2021, 23:56

De când e si Mutu antrenor?

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Septembrie 2021, 23:04

Mutu are contract cu U.Craiova, dar Muresan si Zavaleanu se bazeaza ca joaca la Botosani oltenii, iar inafara de victorie , pe Mutu va scrie Demisie altfel ca are culoar liber la Dinamo, dar Mutu ( fiind un antrenor fara experienta) o sa trimita Dinamo la retrogradare. Rednic e singuru antrenor acum in mom de fata care poate scoate Dinamo din cloaca in care e ( atat sportiv, cat si financiar) pentru ca sigur ar motiva jucatori cu prime de la el din buzunar. El e investitoru de pe banca si antrenoru de nota 2000

Vezi toate comentariile (35)
Comentează