FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, deranjat că a fost „sărit” la negocierile cu Rednic » „Semnătura finală e la mine” + „Decât să fac asta, mai bine plec și îi las pe alții”

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo FOTO Ștefăniță Constantin
Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo FOTO Ștefăniță Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 09:57 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 10:29

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, e deranjat că nu a participat la negocierile cu Mircea Rednic pentru preluarea postului de antrenor principal. Acestea au fost inițiate de Nicolae Badea, implicat din umbră la club. 

Mircea Rednic (59 de ani) este alesul lui Dinamo pentru banca tehnică. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate luni, „Puriul” ar urma să-i preia pe „câini” în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale.

Întrebat în cadrul emisiunii GSP Live despre negocierile cu Mircea Rednic, administratorul special Iuliu Mureșan a recunoscut că nu i-a fost solicitată prezența la întâlnirile cu Rednic. Mureșan a ținut să transmită un mesaj de forță, amintind că antrenorul nu poate fi angajat fără semnătura lui.

VIDEO Mureșan, deranjat că a fost „sărit” de la discuțiile cu Mircea Rednic

Iuliu Mureșan: „Nu am participat la discuțiile cu Rednic, iar lucrurile stau în pixul meu”

„Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență.

Așa e stilul la clubul ăsta. Eu îmi fac treaba, iar lucrurile la final stau în pixul meu. Atât timp cât eu semnez orice, nu știu cum m-ar putea scoate cineva pe mine. Nu are voie să semneze nimeni în locul meu, deci n-am cum să fiu scos!

Nu pot spune că nu am fost consultat, la niște discuții pe care le-am avut ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti și am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 și Mircea Rednic. Nu pot spune că nu am știut, dar ulterior, când au avut loc o discuție sau două, nu am fost solicitat", a spus azi Mureșan, în direct la GSP LIVE.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă ar refuza să semneze numirea lui Rednic, Mureșan a reacționat imediat: "Nu, nu. Decât să fac ceva împotriva clubului unde sunt, mai bine plec și îi las pe alții. Nu-mi stă în caracter, sunt pozitiv, vreau să fac bine". 

Deocamdată avem un antrenor secund (Sorin Colceag, n.r.) care conduce, e licențiat UEFA Pro, Dario Bonetti a plecat în Italia. Bonetti este oficial antrenorul principal al echipei, nu i s-a reziliat contractul. Este în izolare, cu COVID. Îi dorim însănătoșire și-l așteptăm să vină, să discutăm și să rezolvăm situația, într-un fel sau altul.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ultimele vești de la Dinamo: Sorescu, accidentat + Antrenorul Colceag, înscris la masa credală

Revenirea lui Rednic la Dinamo, criticată: „Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
csaba
csaba  •  22 Septembrie 2021, 13:57

De fapt așa e la români, să facem afaceri necurate, așa ne-am obișnuit, nu suntem noi dacă nu furăm, nu trădăm și nu-i înșelăm pe cei apropiați sau cei care ne-au ajutat la un moment dat !!

reddogsv.
reddogsv.  •  21 Septembrie 2021, 22:36

tare mie frica ca nu semneaza Rednic, sper sa ma insel si Puriu sa vina dupa ce Bonetti semneaza reziliera.

mospeleus
mospeleus  •  21 Septembrie 2021, 19:05
Postat de cirus11 pe 21 Septembrie 2021, 11:21

Nu prea inteleg cum vine asta, Badea sprijina si prima echipa, detine separat si sigla, are si echipa in ligile inferioare...

Ce nu ai inteles cumetre? Daca Dinamo pica in liga a 2a, Badea pierde to ce are concesionat de la MAI. El are astea pe viata si le poate pierde fara proces cum zicea cineva mai devreme in 2 cazuri.. daca echipa retrogradeaza sau daca firma intra in faliment. Ca sa intelegi de ce se baga Badea sa ajute acum.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează