FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV L-a iertat?! Scos din lot de Rednic, Steliano Filip e așteptat la antrenamente + Dinamo primește întăriri

Steliano Filip revine la antrenamentele lui Dinamo / Sursă foto: GSP
Steliano Filip revine la antrenamentele lui Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 14:30 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 15:20

Scos din lot de Mircea Rednic pentru meciul cu FCU Craiova (0-0), Steliano Filip revine de luni la antrenamentele lui Dinamo. 

Steliano Filip nu a făcut parte din lotul convocat de Rednic pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova. Ba mai mult, Stelu a fost pus la punct de Rednic în conferința premergătoare partidei, însă el se întoarce de luni la antrenamente și intră în calcule pentru duelul cu Academica Clinceni de vineri.

Cine îi mai salvează? 3 concluzii după derby-ul sărac Dinamo - FCU Craiova
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0
Cine îi mai salvează? 3 concluzii după derby-ul sărac Dinamo - FCU Craiova

Carp, apt de joc. Espinosa revine la finalul săptămânii

Fără victorie de când a revenit pe banca lui Dinamo, Rednic a aflat că se va putea baza în regim normal pe fundașul Cătălin Carp. Fundașul moldovean s-a confruntat cu o accidentare ușoară și n-a fost nici pe bancă împotriva Craiovei lui Trică.

În ceea ce-l privește pe Michel Espinosa, francezul se va putea antrena cu echipa începând de la finalul acestei săptămâni, astfel că nu va fi pe teren nici cu Clinceni, după ce a absentat de la ultimele partide.

Cât despre programul echipei, GSP.ro a aflat că jucătorii „câinilor” vor efectua câte un antrenament în fiecare zi înaintea duelului cu Academica de la Giurgiu. Joi, dinamoviștii vor efectua testarea COVID obligatorie.

DDB merge pe mâna lui Mircea Rednic

Între timp, DDB a exprimat o poziție oficială în legătură cu situația lui Mircea Rednic la Dinamo. 

Ultimele zile au fost extrem de tensionate la Dinamo. Remiza cu FCU Craiova, scor 0-0, al 14-lea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, nu l-a ajutat deloc pe antrenorul Mircea Rednic.

Contestat din tot mai multe direcții, inclusiv Rednic a primit un vot de încredere din partea DDB. Într-o postare pe pagina oficială a programului, apare un mesaj scurt, dar categoric: „Rămânem cu Rednic!”. Peluza Cătălin Hîldan a continuat demersul, punctând: „Vrem liniște!”.

Mircea Rednic, dispus să renunțe la Dinamo

Cine să mai vină? Zinedine Zidane, și el e liber. Dacă cineva crede Dusan că poate să facă ceva, cu mare drag mă dau la o parte. Unele lucruri se uită repede. Zici că am luat Barcelona și am venit după 10 etape câștigate. 

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO Mircea Rednic, dispus să plece de la Dinamo: „Poate să vină Zinedine Zidane, e liber”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO DDB și-a exprimat poziția oficială cu privire la Mircea Rednic

VIDEO Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  29 Noiembrie 2021, 06:03

prostia nu doare si uite cum prosti , *** doresc ca rednic sa plece. categoric ca nu pot fi dinamovisti sadea. dinamo are o mare sansa prin rednic. rednic are insa mult de muncit cu tehnicitatea jucatorilor adusi cu conditia lor fizica si cu mentatliatatea ce vine uneori de la jucatorii buni care se dau in barci ca vedete. aici este marea problema. rednic are nevoie de toata sustinerea pentru ca altii nu sint. mai are si dare de mina sa ajute. rednic nu poate fi judecat de nivelul echipei. nu intra el sa joace. jucatori delasatori cu fite in cap etc. care ar face bine sa plece. sa ne lase. nu vor face nimic pentru ca deja sint luati la ochi de altii fiind doar merceneri si nimic altceva. sa nu uite ca se pot accidenta ca pot avea concurenta pe postul ala cu multi alti jucatori asa ca. rednic trebuie pastrat cu orice pret si ajutat din toate partile pentru a pune la punct un prim unsprezece. la banii investiti atit se poate acum. ideea este de salvare si apoi vom mai vedea. nimeni nu baga un cent. tiriac isi bate joc si o sa-l vada DUmenzeu daca are vreunul acest turnator titi ionescu. badea pentru baracile de la stadion nu a dat drumul la constructia stadionului. au dorit sa faca vile de lux acolo. borcea este un neuronless fara consistenta. nu ai ce sa ceri unde nici Dumnezeu nu a dat. sa speram ca vor veni investitori si atunci lucrurile vor sta altcumva. pina atunci nu stiu cum pot dormi si lucestii si altii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  28 Noiembrie 2021, 22:35

Bisericuta filip, sorescu, grigore trebuie eliminata ca sa castigam meciuri

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2021, 18:12

Pleaca strambuleeeee ....!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează