FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Probleme tot mai mari la Dinamo: cantonament, apoi finalul! Steliano Filip, declarații alarmante

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 10:24 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 12:52

Uhrin și jucătorii lui Dinamo pleacă să se antreneze în Turcia, dar iau în calcul să părăsească Dinamo după data de 1 iulie, din cauza colapsului financiar, clubul neavând bani nici să plătească speța la TAS pentru a debloca transferurile.

UPDATE 12:00 Declarații alarmante ale lui Steliano Filip

Steliano Filip, unul dintre liderii lui Dinamo, a plecat în cele din urmă în cantonament, însă viitorul său în Ștefan cel Mare e în ceață.

„E clar că pe noi nu ne-ar deranja insolvența dacă am fi plătiți, dar nu vreau să mă gândesc la asta, nu știu ce o să fie. Am mai trăit asta la Dinamo, dar eram mai mic și nu mai știu ce s-a întâmplat. Vreau să fiu concentrat la cantonament și vorbim după despre insolvență. Știu ce fac acum, mă duc cu echipa în cantonament. 

Nu știu ce se va întâmpla când mă întorc. Nu este o situație ușoară, nu știu cine va rămâne. E greu să mai vină cineva… Eu am spus și în ianuarie că nu am venit pentru bani la Dinamo, dar nu poți să o duci așa până la nesfârșit. M-am uitat și nu cunoșteam jumătate de autocar. Am discuții, sunt echipe care sunt interesate”, a declarat Filip. 

***

Dinamo pleacă azi la prânz în stagiul din Turcia, de la Bolu, unde va juca și un amical cu Galatasaray Istanbul, pe 27 iunie, în cantonamentul de la Florya al grupăarii „Cim Bom”.

Dusan Uhrin merge alături de jucători, însă situația este dramatică la gruparea din Ștefan cel Mare, care se pregătește să intre în luna iulie într-un nou proces de insolvență.

Dinamoviștii se antrenează, după care își văd de ale lor

Cehul este descumpănit de întreaga stare, deplorabilă, a clubului, nu doar din cauza restanțelor, ci și fiindcă nu se întrevede un viitor mai bun decât ultimul sezon competițional, în care Dinamo s-a zbătut să se salveze, cu chiu, cu vai, de la retrogradare.

„Încă sunt la Dinamo, asta e tot ceea ce contează acum", a declarat Uhrin pentru GSP, însă tehnicianul nu este convins că va începe sezonul pe banca roș-albilor. 

Apropiații săi confirmă ceea ce declarau liderii DDB încă de zilele trecute. 

„Este nemulțumit că nu se întrevede nimic bun. Nu se pot face transferuri, Dinamo se pregătește de insolvență, jucătorii și-au depus memorii, amenință că vor pleca în grup de la 1 iulie. 

S-a mers în cantonament fiindcă era programat și e bine să ai pregătirea la zi. Dar jucătorii au deja planurile făcute, în alte părți", au transmis apropiații dinamoviștilor.

Vedetele Sorescu, Fabbrini, Anton, Steliano Filip și Puljici au acceptat să plece cu echipa, deși majoritatea și-au înaintat memorii și se gândesc la ceea ce vor face după revenirea din cantonament, în condițiile în care sunt șanse minime ca situația lui Dinamo să se îmbunătățească de la 1 iulie.

Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri.
 - DDB   

Dinamo n-are bani de TAS!

Clubul este în imposibilitatea de a face transferuri, din cauza interdicției primite de la FIFA după memoriul depus de Isma Lopez, însă roș-albii au probleme și la TAS. 

Din cauze financiare, întrucât taxa de 20.000 de franci elvețieni pentru a se judeca la Tribunalul de la Lausanne este o sumă considerabilă! De care clubul nu dispune și, în condițiile în care este un proces legat de dreptul de muncă al unui fotbalist, există riscul de a pierde speța.

Cum Dinamo se pregătește de o nouă insolvență, sperând în ștergerea celei mai mari părți din datorii, cazul este în stand by. 

Timpul a trecut, așa că Dinamo a intrat iar în zona de risc. Dacă nu reușim să achităm măcar un salariu, jucători importanți vor fi declarați liberi de contract. Mai mult decât atât, riscăm să îl pierdem și pe Uhrin, pentru că nu ar mai avea jucători pe care să se bazeze!
 - DDB

Dinamo face bucătărie la Săftica

Dinamo stă să moară, dar acâinii" își modernizează bucătăria din cantonamentul de la Săftica. Directorul sportiv Mario Nicolae a rezolvat cu o companie din domeniu și astfel s-au putut organiza lucrări în fosta bază SRI, mai ales că fotbaliștii s-au plâns de calitatea serviciilor în bucătăria de la Săftica. 

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, pas mare spre insolvență! „Câinii” au demarat deja procesul

EXCLUSIV Dinamo, prima mutare importantă a verii » Sosire pe un post-cheie în Ștefan cel Mare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
paolo11
paolo11  •  21 Iunie 2021, 17:01

Inceputul sfarsitului

injunghiatu
injunghiatu  •  21 Iunie 2021, 15:29
Postat de hristo8 pe 21 Iunie 2021, 11:55

"Vedetele Sorescu, Fabbrini, Anton, Steliano Filip și Puljici" daca si astia sunt vedete)) apostole, n-ai subiecte? scrie despre draga ta fcsb mai bine.

Curat vedete..au 2 ani de cand lupta la retrogradare..sau poate iubesc atat de mult dinamo ca joaca intentionat atat de slab, de frica sa nu-i transfere alt club! ????????????

sil.vio..
sil.vio..  •  21 Iunie 2021, 15:18
Postat de steaua1986. pe 21 Iunie 2021, 15:01

Corect, randumica e si bine informat vad.

Tu, nu prea, din moment ce ma confunzi cu randoom :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează