FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ioan Becali face dezvăluiri despre fotbaliștii lui Dinamo: „Băieții jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească”

Ioan Becali +31   FOTO
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 22:27 / Actualizat marti, 03 august 2021 22:42

Ioan Becali a vorbit despre situația de la Dinamo și despre strategia de a promova tinerii.

Cornel Dinu propune ca selecționer un antrenor din Liga 1: „Are o clasă peste!”
România
Cornel Dinu propune ca selecționer un antrenor din Liga 1: „Are o clasă peste!”

Fostul impresar a amintit și de problemele din trecut, când firma sa era nevoită să se implice după ce tinerii jucători dinamoviști călcau strâmb.

„I-am ajutat mult pe acești băieți cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile. Asta a fost în urmă cu mulți ani și nu trebuie să spun despre ce e vorba. 

Eu i-am zis în urmă cu 3-4 ani lui Negoiță să meargă pe mâna tinerilor, să iasă în presă și să spună că Dinamo vrea să rămână în Liga 1, pe un loc bun, dar să dea drumul la „New Dinamo”.

Aveam la un meci Dinamo – Steaua niște scouteri, iar aceștia m-au întrebat de ce „New Dinamo” e pe bancă… 

DDB face ceea ce nu a făcut Negoiță. Insolvența i-a forțat să facă acest lucru, iar acești tineri încet, încet… Bani i-a făcut tot jocul lui Dinamo la meciul cu Clinceni. Nu mai spun de Sorescu, de Grigore… Răuță, Moldoveanu. Vreo 9 jucători de la Dinamo au contract cu firma noastră”, a declarat Becali pentru Prosport.

Iuliu Mureșan, detalii despre vedetele lui Dinamo » Cine are șanse să continue + ce se întâmplă cu Anton

Dinamo s-a impus pentru a doua în primele trei etape din Liga 1, 3-1 cu Academica Clinceni, iar conducerea „câinilor” și fanii din DDB fac eforturi pentru a liniști situația din lot.

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, Iuliu Mureșan, președintele executiv al lui Dinamo, a oferit detalii despre situația celor mai importanți jucători ai lui Bonetti.

Oficialul „câinilor” a confirmat că Alexandru Răuță va continua la Dinamo, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor, și este încrezător că și Steliano Filip va continua. În plus, spune că se fac eforturi pentru a-i plăti restanțele salariale lui Paul Anton, pentru ca el să nu fie declarat liber de contract. 

„Da, Răuță a renunțat la acel proces. E jucătorul nostru și nu e niciun fel de problemă. La fel și Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge și spirit de dinamovist.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant. El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă.

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situația în care suntem, e foarte greu să ne despărțim de vreun jucato pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua”, a declarat Iuliu Mureșan.

Întrebat dacă i se pare ciudat că, acum, niciun club nu e dispus să ofere 1 milion de euro pentru Sorescu, în timp ce alți jucători din Liga 1 au oferte de mai multe milioane, Mureșan a explicat: 

„Nu e ciudat. Doar o echipă vinde la asemene prețuri, dar e și mult marketing. Dar și Dinamo va vinde la asemenea prețuri într-un an sau doi. Sunt acești jucători tineri, iar asta se caută. Așa a făcut și rivala noastră.  A dat bani pe tineri și se vând acum pe sume mari”, a adăugat oficialul „câinilor”.

+27 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Dario Bonetti nu se opune plecării vedetei: „E pregătit să joace în fotbalul mare”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
creeperno115
creeperno115  •  04 August 2021, 22:48

Nu putem face perfomanta pana scapam de individul asta!

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  04 August 2021, 11:26

Da Goivani,vinde-i pe toti,cat mai repede pe mai nimic,asa cum ai facut mereu la Dinamo,in schimp incaseaza tu si firma ta cat mai multi bani.Lasa ca la Dinamo ramane Muresan.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 August 2021, 09:45
Postat de gicab pe 04 August 2021, 05:42

“Vreo noua jucatori au contract cu firma noastra” ... e clar Dinamo e pe drumul pierzaniei

Ce legatura are coada vacii cu stampila Primariei din Vascauti ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează