FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste mare pentru Dinamo după victoriile din play-out: „Cel târziu marți se va întâmpla!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 15:57 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 16:14

Dinamo a ajuns la patru victorii la rând în play-out, iar după 2-0 cu Hermannstadt s-a salvat matematic de la retrogradarea directă.

Presațiile excelente ale „câinilor” îi încântă pe fanii acționari, iar suporterii din programul DDB le-au dat o veste mare fotbaliștilor lui Dusan Uhrin. 

DDB plătește salariile jucătorilor

Astfel, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat printr-un comunicat că jucătorii urmează să primească unul dintre salariile restante până cel târziu marți, când Dinamo joacă în returul semifinalelor Cupei României, cu Astra.

Trăim! Și trăim pe munca noastră! Mobilizarea, câinilor! Trebuie să ne plătim jucătorii! Sunt jucători cu 2 și 3 luni restante!!!

Dinamo are 4 victorii la rând, cu două goluri marcate pe meci. Suntem în afara zonei critice în campionat și semifinala Cupei este la mâna noastră. 

Dinamo este în picioare, câinilor! Am luat deciziile potrivite la timp și ne-am făcut cu toții treaba. Echipa pe teren și suporterii în afara lui. Trăim și o facem exclusiv pe munca noastră! Felicitări tuturor! 

Dusan are nevoie de sprjin! Cineva spunea într-un comentariu că Dușan ar merita statuie lângă Patzaichin, pentru că a venit să ajute Dinamo în cel mai greu moment al existenței sale. Nu știm cum e cu statuia, însă cu siguranță Uhrin și-a riscat întreaga carieră atunci când a semnat cu noi. Și a făcut-o fără să pună condiția pe care o pun de obicei antrenorii: „jucătorii să fie cu salariile la zi”. Omul acesta cunoștea greutățile prin care trecem și a avut încredere că DDB va face ce trebuie. Exact acesta este momentul, câinilor! 

Trebuie să plătim un salariu restant jucătorilor! Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul și au demonstrat caracter. Cele 4 victorii consecutive nu lasă loc de interpretări. Echipa și-a făcut treaba și vom continua să ne-o facem și noi! Dincolo de obligația de a onora contractele, trebuie să răsplătim atitudinea și munca lor! O vom face!

DDB a fost, este și va fi mereu un partener de încredere! Suporterii lui Dinamo își vor face mereu datoria față de club! Cel târziu marți, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi! Mobilizarea, câinilor! E obligatoriu să facem sold out! E obligatoriu să dăm echipei încredere înaintea bătăliilor rămase! Sunt meciuri cruciale pentru viitor!

VIDEO Dezvăluirile lui Laurette Nogo: „Mustoe a fost dat afară de la Dinamo cu semnătura falsificată!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV L-au accidentat intenționat pe Nemec? Ce reclamă jucătorii lui Dinamo + care e starea slovacului

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
patraulea.si.trandafir
patraulea.si.trandafir  •  10 Mai 2021, 10:07
Postat de loko1 pe 09 Mai 2021, 18:24

Sa le ajute domnul sa supravietuiasca !Ca nu e o echipa sustinuta de la buget , precum multe echipe sustinute de primarii,si MAPN sau MAI. !Atentie nu sunt caine !Am condus tote tipurile de locomotive,si vreau sa vina si ai nostri in liga 1,condusi de sf. Iosif. !

Comentariu corect! Doar prin efortul suporterilor. Dinamo e singura echipa din liga 1 parasita total de investitorul fanttomatic! Incredibi! Altii erau demult gata si ingriopati.

creeperno999
creeperno999  •  09 Mai 2021, 22:38

Sa plateasca salariile si sa nu mai dea prime

new1entry
new1entry  •  09 Mai 2021, 18:46
Postat de razvan1751012 pe 09 Mai 2021, 17:55

Si tu esti necăjit ..!!!

de ce aș fi? 4 victorii consecutive mă fac nou-nouț. :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează