FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI / CRISTI LAPA (KAPRUN - AUSTRIA)

Dinamo Kiev si Steaua Rosie Belgrad, cei mai puternici adversari la Kaprun

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2007 00:00

Incepind de marti, 3 iulie, vasluienii pleaca intr-un stagiu de pregatire in Austria. Galben-verzii vor sta la Kaprun 17 zile, perioada in care vor sustine si cinci partide amicale. Organizatorul cantonamentului a cautat o serie de adversari de calibru pentru echipa antrenata de Dorinel Munteanu, iar primul meci va avea loc joi, 5 iulie, in compania campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev.

In program mai sint pregatite alte jocuri de verificare cu vicecampioana Armeniei, Aarat Erevan, cu Sturm Graz, dar si cu Steaua Rosie Belgrad. "Sper sa fie un stagiu de pregatire util. De asta am si fixat aceste jocuri tari, pentru ca echipa sa fie gata inca din start sa faca fata granzilor din campionat. Dorinel va deplasa in Austria 27 de jucatori, carora le-a fixat un program cu doua antrenamente pe zi", a declarat Catalin Popa, directorul sportiv al lui FC Vaslui.

Kaprun este o statiune situata la aproximativ1500 m altitudine, in inima Alpilor austrieci. Vremea este ploioasa, iar temperatura nu urca mai mult de 19 grade Celsius pe timpul zilei. Balace si compania vor dispune de conditii hoteliere de patru stele, unde preturile sint pe masura. Pentru o cafea, oaspetii stabilimentului trebuie sa plateasca 2,3 euro. 

Altfel, finantatorul Adrian Porumboiu a anuntat azi ca jucatorii Ivan, Buhus si Bukvic si-au prelungit contractele cu gruparea moldava. "Nici un jucator din echipa nu va avea un scontract sub doi ani de zile", a declarat Porumboiu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează