FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, la un pas să realizeze prima lovitură a verii: "Își dorește asta" » Anunțul făcut de Dănciulescu în această seară

Penedo a fost eroul lui Dinamo în repetate rânduri în acest sezon  // FOTO: RAED KRISHAN
Penedo a fost eroul lui Dinamo în repetate rânduri în acest sezon // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 20:44

Așa cum GSP.RO a anunțat acum două săptămâni, Dinamo speră să-l convingă pe goalkeeper-ul panamez Jaime Penedo să mai rămână în "Ștefan cel Mare" încă un sezon. 

Contractul singurului jucător din Liga 1 care va evolua la Campionatul Mondial din Rusia expiră la finalul sezonului, însă Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a anunțat în această seară că oficialii au demarat negocierile cu Penedo pentru prelungirea înțelegerii. 

"Am tot discutat cu Penedo și cu agentul său, iar feedback-ul primit e unul pozitiv. El își dorește să rămână alături de noi. Nu știu, vom vedea, sperăm să reușim să semnăm prelungirea contractului. 

E printre cei mai buni portari din România, ne-a ajutat foarte mult până acum și, pe deasupra, e un caracter deosebit. Vrem să facem la Dinamo un mix între jucătorii experimentați, care au și calitate umană, și jucători tineri, care să crească cum trebuie pe lângă cei experimentați", a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

Jaime Penedo evoluează pentru Dinamo din vara lui 2016, apărând în 49 de partide în toate competițiile .

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dinamo100
dinamo100  •  16 Mai 2018, 15:59

Danciu nu are nicio putere, politica financiara a clubului e una foarte clara: fara salarii peste 7.000 Euro/luna! Daca Penedo e un portar cat-de-cat, nu cred ca va accepta reducerea salariului.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  16 Mai 2018, 02:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  15 Mai 2018, 23:03

Danciulescu a facut un anunt un anunt categoric in aceasta seara: "nu stiu, vom vedea":)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează