FOTBAL  »  Superliga  »  BLAT

Dinamo - Lazio este în atenţia DNA »UPDATE Vasile Turcu a ieşit de la audieri

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 13:25

Vasile Turcu s-a aflat astăzi la DNA şi a fost audiat de procurori în legătură cu meciul Dinamo - Lazio, din 2007.

UPDATE 13:20: Vasile Turcu a ieşit de la audieri

"M-au chemat ca să lămuresc problema transferului lui Ştefan Radu şi banii primiţi de Dinamo. Dacă unii aruncă acuzaţii, lumea le ia de bune, dar eu am documente", a spus Turcu la ieşirea de la DNA.

--------------------------------------------

DNA a pornit o anchetă în cazul meciului Dinamo - Lazio, din preliminariile Ligii Campionilor, din 2007.

Partida retur, disputată pe fostul stadion Lia Manoliu, este cea care a trezit suspiciuni. Dinamo a condus la pauză cu 1-0, dar a încasat uşor trei goluri în repriza a doua şi a pierdut calificarea, după ce în tur fusese 1-1.

Totul a pornit de la declaraţii făcute de Cristi Pulhac şi de oficiali dinamovişti.

"Eu nu am să acuz pe nimeni niciodată, dar dacă a făcut cineva ceva la meciul ăla, fiecare va plăti în viaţă mai devreme sau mai tîrziu. Fie prin fotbal, fie prin altceva", a spus Cristi Pulhac, într-un interviu publicat în ProSport.

"Blaturile să făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. Cu puţină tocmeală, ieşea un preţ bun. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: «Băieţi, daţi-vă la o parte!»", a declarat Vladimir Cohn.

"Cine avea autoritate asupra jucătorilor putea face blat. Sînt convins că meciul cu Lazio a fost trîntit. Coincidenţa face că a fost trîntit de aceeaşi persoană care mi-a trîntit mie meciul cu Benfica din 1999, Vali Năstase", a spus Cornel Dinu.


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Martie 2015, 19:12

se stie c-a fost blat ... dinamo tre' sa plateasca ...

geobull8213
geobull8213  •  24 Februarie 2015, 17:36
Postat de ghete.aur.furate pe 24 Februarie 2015, 12:01

“Blaturile se făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: E posibil să fi fost şi o treabă la pariuri, să conducă Dinamo la pauză şi să câştige Lazio. Dinu şi Borcea au tratat cu Lotito de la Lazio. Preţul a fost vânzarea lui Radu Ştefan . RETROGRADAREA SI EXCLUDEREA DIN UEFA A CLONEI SOVIETICE A LUI Динамо Москва ADUSA DE STALIN.

Asa blat ati facut si voi cu bulgarii cand v-a dat Moti..... tot ce a stiut el mai bine. VOI aveti si OIERUL sef in parnaie si pe MM, SI NU V-A MAI RETROGADAT puturosilor de stana vedeti-va de Reghele vostru cu palmierul lui ca vrea sa vina iar Cioban sef ca Galca nu este bun pentru voi ca este un domn fata de UMBRA PALMIERULUI DE DESERT. Saracul GIGI cat a muncit el la viata lui sa aiba tot ce are. Vedeti bai realitatea, toti sunt profitori, excroci,si cioditori de asta au ce au , si Becali si Turcu asi Borcea si Pazcani, Niculae, Nicolae, Condescu, si toti care-i stitisi voi, acum vine tatre din urma OLFGUTA,dar se va frige cat de curand. Asta este fotbalul la noi, o mocirla.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Februarie 2015, 17:06
Postat de geobull8213 pe 24 Februarie 2015, 16:45

Come se cheama TORCO, PORCO. (Boneti)

maidanezii il numesc ...emenangita :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close