FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, pregătită de transferul celui mai bun jucător: „Trebuie să plece”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 18:27 / Actualizat luni, 17 mai 2021 19:53

Deian Sorescu, 23 de ani, a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest sezon, iar Mario Niculae îl sfătuiește să se transfere în străinătate.

Managerul lui Dinamo a analizat situația din club și spune că pentru cariera mijlocașului de 23 de ani ar fi bine să plece la un club din străinătate.

„Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc! Asta e clar”, a spus Marius Niculae la TV Telekom Sport.

10 pase de golși 7 goluri are Sorescu în acest sezon în Liga 1, în 36 de partide

1.000.000 de euroe cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt

 Mai avem un hop şi să dea Dumnezeu să salvăm echipa. În primul rând ne-am dori să nu pierdem. Ar fi senzaţional să câştigăm în următorul meci. În primul rând, trebuie să salvăm echipa. Sfoarte multe lucruri de pus la punct, dar nu e mult timp la dispoziție. Dacă vom avea parte de susţinerea programului DDB şi a suporterilor, Dinamo poate să facă o figură frumoasă şi în sezonul următor 
– Mario Nicolae

+18 FOTO

Deian Sorescu, laudat de Mihai Stoica

Într-o discuție LIVE purtată cu suporterii FCSB pe Facebook, MM Stoica a fost întrebat despre Deian Sorescu, fotbalistul de bandă al marii rivale a „roș-albaștrilor”, Dinamo. Managerul general de la FCSB a recunoscut că îl admiră pe Soresc

„Deian Sorescu nu cred că poate fi adus, e semnat cu Dinamo și de acolo aduci jucători ceva mai greu. Îmi pare rău că nu am știut, îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, nu am știut niciodată că el poate juca și fundaș lateral, a spus MM Stoica.

VIDEO. Ce au fost puși Lucian Goian și colegii săi de la Dinamo să facă în autocar: „Așa ceva nu am auzit niciodată”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Spaniolii de la Dinamo, un nou moment jenant » Unde s-ar fi cazat oamenii lui Cortacero

„Am suferit destul!” » Eroul lui Dinamo la Pitești, descătușat după a cincea victorie consecutivă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
creeperno999
creeperno999  •  17 Mai 2021, 22:36

Pe bani multi sa plece

tandd
tandd  •  17 Mai 2021, 22:30
Postat de valyomanyd pe 17 Mai 2021, 21:14

Ai dreptate, nu te pricepi la fotbal..Habar nu ai care e rolul lui Nemec.Cate pct a luat fara el Dinamo cand a fost accidentat ?

ce post are nemec daca nu te superi?

joscenzura
joscenzura  •  17 Mai 2021, 21:37
Postat de dragdim pe 17 Mai 2021, 21:11

Morsay, Achim, Puljic, Fabbrini, Filip, Nemec pot pleca liniștiti. Borcea de la Dinamo 2 este peste tot ce avem, are doar nevoie de 4-5 reprize și va deveni starul echipei. Avem nevoie de Albentosa ca sa poți creste 2-3 tineri lângă el, Răută, Anton (dacă se trezește)la mijloc și in atac puști Mihaiu, Măgureanu pot creste dacă Uhrin are grija de ei.

Anton de-abia se misca. Degeaba mai da cate 1 gol, daca e depasit in viteza de adversari. Fabbrini e fotbalist, daca pleaca ala scrie retrogradare pe Dinamo. Daca joaca italianul in pozitia in care trebuie si cate minute trebuie, va contribui la mult mai multe goluri. Iar Filip a semnat pana in 2023, unde sa plece? E ok acolo, e muncitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează