FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, fără milă în cazul Magaye Gueye: „Cerem daune! Ne-a pătat imaginea peste tot în lume”

Magaye Gueye, Dinamo
Magaye Gueye, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 09:35 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 10:06

Dinamo așteaptă o decizie finală în cazul lui Magaye Gueye (30 de ani), care a fost depistat pozitiv cu cocaină în februarie, după derby-ul cu FCSB din Cupă. Managerul sportiv Mario Nicolae susține că alb-roșiii vor solicita daune din partea atacantului.

Magaye Gueye continuă să se afle în Franța, unde așteaptă o decizie din partea ANAD. Acesta a participat în urmă cu 10 zile la o a doua audiere cu reprezentanții Agenției Naționale Anti Doping, urmând ca în săptămânile viitoare ANAD să ofere un verdict în privința sa.

Mario Nicolae: „Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume”

Dinamo așteaptă cu mare interes verdictul ANAD și susține, prin vocea managerului sportiv Mario Nicolae, că îi va cere fotbalistului daune de imagine. 

„Din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Să nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi «Mulţumim, Magaye». Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.

Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie”, a declarat Nicolae pentru Realitatea Sportivă

3 goluria înscris Gueye pentru Dinamo, în 19 meciuri

VIDEO. Radu Birlică, oficial Dinamo, despre Magaye Gueye

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin Jr. a refuzat o ofertă din Liga 1 pentru a semna cu Dinamo: „Am revenit pentru suporteri, eram dator”

Paul Anton, răspuns „tăios” pentru critici: „Nu le vom da satisfacție!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
122964823217818
Roman Aur  •  17 Aprilie 2021, 21:06

*** *** ***, sa cotizezi din leafa mizera pentru sampania lui cortacero si locotenentilor lor *** in freza iar si iar! A doua mare umilinta e sa fii *** CSA in secolul 21, *** astia *** lui talpan cred ca in 2021 mai merge ca in anii '80, Steaua e si trebuie sa fie club privat. Daca aveti nostalgii din catanie mergeti iar si ***! :)) PS: Degeaba va stresati ca nu va citesc comentariile si nu au nici o importanta, ***! Forta Steaua adica FCSB si *** Dinamo si CeSeA :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hotcocoa
hotcocoa  •  17 Aprilie 2021, 17:58

"Ne-a pătat imaginea peste tot în lume" vaaaaiiii de *** cat am ras =)))))) n ai cum ba :)))))). HAHAhahahahahahahahahahahahaahhaa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  17 Aprilie 2021, 13:57

Cum naiba de are Dinamo noroc numai de vorbaretzi din astia?!Sa taca naibii din gura!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează