FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO // UPDATE Magaye Gueye, reacție după petrecerea în jacuzzi cu două femei: „Cortacero mi-a făcut viața un calvar! Am semnat deja un nou contract”

Magaye Gueye, aici alături de Laurette, vrea să rămână la Dinamo și își cere scuze. FOTO: Prosport +47   FOTO
Magaye Gueye, aici alături de Laurette, vrea să rămână la Dinamo și își cere scuze. FOTO: Prosport

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 11:44 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 16:34

Magaye Gueye (30 de ani) a acuzat probleme musculare și n-a evoluat în meciul cu Hermannstadt, câștigat de Dinamo cu 2-0. Atacantul francez are o răfuială cu Pablo Cortacero, căruia i-a adresat cuvinte jignitoare, într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei.

UPDATE 14:50 » Magaye Gueye vrea să rămână la Dinamo și își cere scuze

„Pentru mine normal că nu e un videoclip bun, pentru că eram la o petrecere cu alcool, dar vreau în primul rând să spun că asta s-a întâmplat acum două luni! În acel moment eram foarte supărat și cu mintea pierdută, pentru că nu eram plătit de club și viața mea nu era una fericită. În momentul în care am venit la Dinamo mi s-au promis multe lucruri și nu s-a respectat nimic din ce am stabilit. În momentul acela recunosc că nu eram concentrat pe fotbal. Tot ce mi-am dorit a fost să mă relaxez și să nu mă mai gândesc la probleme! 

Din ce am spus in acel videoclip nu este nimic legat de suporteri sau de Dinamo! Respect enorm fanii și echipa, avem o relație foarte bună! Toate acele cuvinte erau îndreptate către cei care m-au adus aici. Știu că atitudinea mea nu a fost corectă și nu ar fi trebuit să fac așa ceva, dar nu am avut niciun moment intenția să jignesc pe cineva. Eu doar am vorbit despre situația mea”, a declarat Magaye Gueye, conform Prosport.

Magaye Gueye: „Vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui”

Magaye vrea să continue la Dinamo, dar nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero: „M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva.  Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă. Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!”.

FOTO // UPDATE Magaye Gueye, reacție după petrecerea în jacuzzi cu două femei: „Cortacero mi-a făcut viața un calvar! Am semnat deja un nou contract”
FOTO: Prosport

.

Pentru mine e șocant ceea ce spune! Poți să faci ce vrei când ești liber. Putea să fie și un băiat, că nu se supăra nimeniProblema e când jignești și îți bați joc de istoria lui Dinamo. Trebuie amendat și trimis frumos împachetat, de unde a venit. Trebuie dat afară din țară! Și-a bătut joc de toți suporterii care au investit bani la Dinamo. El a mâncat și a băut din banii fanilor. Dacă nu ai caracter, nu te ajută nici mintea! Era și sub influența alcoolului. Mi-am dat seama de băiatul asta de când a venit, era de rugby. Ei au venit doar să își facă un nume la Dinamo, să își revină și să câștige niște bani
- Florentin Petre, conform sursei citate

„Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo. Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”
Laurette Atindehou, una dintre femeile cu care a petrecut Gueye, conform sursei citate

Știrea inițială » Magaye Gueye, petrecere cu Laurette și mesaj licențios pentru conducătorii lui Dinamo

Fiecare jucător are modul lui de a protesta împotriva finanțatorilor de la Dinamo. Unii și-au depus memorii și au plecat, alții au trimis un ultimatum. Magaye Gueye a ales să îi sfideze, printr-o petrecere exuberantă. Într-un jacuzzi, alături de două femei în costum de baie care își etalează formele, una dintre ele fiind fotomodelul Laurette. Atacantul francez folosește un limbaj licențios la adresa șefilor.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, sunt cuvintele rostite de Magaye Gueye, conform Prosport

Laurette Atindehou
+43 FOTO

FOTO Laurette Atindehou

Magaye Gueye, absent în Hermannstadt - Dinamo

Magaye Gueye s-a plâns de dureri musculare. În cazul atacantului care a fost la Everton nu e prima problemă. În mandatul lui Cosmin Contra, fotbalistul nigerian a acuzat o stare psihică proastă fix înaintea meciului de Cupă cu Viitorul, cauzată de restanțele salariale, și i-a cerut antrenorului să nu-l folosească! Vârful ce-a jucat pentru Strasbourg, Everton, Milwall, Brest, Adanaspor, Qarabag și Osmanlispor are unul dintre cele mai mari salarii din echipă, peste 25.000 de euro pe lună. 

VIDEO. DDB nu iartă: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Câți bani au pompat fanii din DDB în club, pentru a evita colapsul: „Dinamo nu va muri! Am evitat depunctarea”

EXCLUSIV „Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
creeperno
creeperno  •  15 Ianuarie 2021, 22:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

undoi3
undoi3  •  15 Ianuarie 2021, 16:22

"În acel moment eram foarte supărat și cu mintea pierdută, pentru că nu eram plătit de club și viața mea nu era una fericită " iar acum esti platit regeste ...***:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  15 Ianuarie 2021, 16:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează