FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO / UPDATE Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje

„câinii” au acceptat invitația la dineul organizat de Nicolae Badea, omul care le cere despăgubiri de 1 milion de euro și care le-a interzis folosirea siglei. +14   FOTO
„câinii” au acceptat invitația la dineul organizat de Nicolae Badea, omul care le cere despăgubiri de 1 milion de euro și care le-a interzis folosirea siglei.

Articol de , - Publicat marti, 17 mai 2022 19:25 / Actualizat marti, 17 mai 2022 20:04

Dinamo e față în față cu cele mai importante partide ale sezonului, cele care vor decide în bună măsură viitorul clubului. Până atunci, „câinii” au acceptat o invitație surprinzătoare la un dineu organizat de Nicolae Badea. Adică omul care le cere despăgubiri de 1 milion de euro și care le-a interzis folosirea siglei!

  • Dinamo va juca împotriva lui U Cluj barajul de menținere / promovare în Liga 1. Manșa tur e pe 21 mai, la Cluj. Returul, 29 mai, se va disputa în „Ștefan cel Mare”.

UPDATE 19:15 / Dinamoviștii și-au făcut apariția la dineul lui Badea

Începând cu ora 19:00, dinamoviștii, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin, și-au făcut apariția la restaurantul „Pescăruș” din Herăstrău. Nicolae Badea a fost primul sosit, în jurul orei 18:00. 

„Câinii” au acceptat invitația, deși fostul finanțator a anunțat luna trecută că va cere clubului despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă Dinamo 1948 va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Noul Audi Q8 al lui Torje
+10 FOTO

Gabriel Torje a atras atenția tuturor cu noul lui automobil, un Audi Q8. Prețul mașinii pornește de la 80.000 de euro și poate depăși 100.000 de euro, în funcție de dotări.

Fotbaliștii lui Dinamo, invitați la dineu de Badea

Fotbaliștii lui Dusan Uhrin au fost invitați la un dineu de către fostul șef din „Ștefan cel Mare”, invitația fiind trimisă prin intermediul team-managerului Florin Răducioiu. Evenimentul organizat de Nicu Badea va avea loc la restaurantul „Pescăruș” din Herăstrău.

Oficialii clubului au rămas surprinși la auzul acestei vești, ba chiar n-au privit cu ochi buni ideea, ținând cont că ieșirea nocturnă are loc cu doar câteva zile înaintea meciului tur de la baraj. Totuși, jucătorii își vor face în cele din urmă apariția la întâlnirea cu Nicolae Badea, existând inclusiv posibilitatea ca șeful de la Computerland să le ofere o primă.

Tot Nicolae Badea e cel care a luat sigla la Dinamo

Nicolae Badea a anunțat că va cere clubului din Liga 1 despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă Dinamo 1948 va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Societatea lui Badea a cuantificat la un milion de euro folosirea în scop comercial a mărcii FC Dinamo (inclusiv denumirile „Fotbal Club Dinamo București” sau „fc.dinamo.ro”).

Cum varianta unei dispute la tribunal era puțin probabilă, Dinamo a ales varianta pașnică și a demarat un proces de rebranding în urma căruia își va schimba sigla

Nicolae Badea, fost conducător la Dinamo la începutul anilor 2000, a fost legat în ultimii ani și de scandalul iscat de cedarea unor spații din complexul Dinamo, acesta fiind și motivul pentru care construcția noului stadion a întârziat. Cu el în conducere, „câinii” au câștigat 12 trofee în perioada 2000-2012, 4 campionate, 6 Cupe ale României și două Supercupe, adică 28% din totalul cupelor care există în palmaresul de 74 de ani al grupării.

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea, despre situația de la Dinamo: „Un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dezvăluiri din interiorul DDB: Elias Bucurică va conduce Dinamo până la alegeri + Dusan Uhrin, viitor incert

Va fi iureș! Câți oameni sunt așteptați la U Cluj - Dinamo: „Fanii adevărați vor fi alături de noi”

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
cobra_z
cobra_z  •  18 Mai 2022, 09:07

incep sa se clarifice unele banuieli...rednic a fost sapat de jucatorii platiti de badea, stadionul a intarziat cel putin 1 an din cauza lui badea,am fost tocati de arbitrii si nu intelegeam cine e in spatele lor, acum se subantelege ca badea, toate marsaviile in timp ce ajuta cu maruntis echipa nu ca sa ajute, ci ca sa nu fie suspicionat. Toate astea doar pentru a retrograda dinamo, a se desfiinta, si ca badea sa ramana cu echipa din liga a 4 a care in 3 ani revine in prima liga pe un stadion nou... Afaceri serioase, nu gluma...

legio.sud
legio.sud  •  18 Mai 2022, 08:17
Postat de steaua.libera pe 17 Mai 2022, 16:49

Ce joc dublu face omul asta. Cand nu e acord cu constructia noului stadion, cand sustine din umbra clubul. Cand le ia stema, cand ii cheama la cina. Asa ceva?! Vorbeam intr-un comentariu despre membrii fostei secu care sunt implicati in sport cum ar fi Tiriac, Nastase, Dinu samd. L-am nedepreptatit pe omul asta cu ochi si intentii tulburi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  18 Mai 2022, 08:11
Postat de poison pe 17 Mai 2022, 22:01

O masă gratis nu e de refuzat pt amatorii ăștia care se dau drept jucători de fotbal. Ce demnitate? Burta! Burta-i goală și vine barajul. Hai U Cluj!

Daa și unii vin la pomana cu “ Q8 “ !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close