FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

video Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la antrenament + Ce număr va purta

Michel Espinosa
Michel Espinosa

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 18:34 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 18:36

Dinamo l-a prezentat joi pe mijlocașul Michel Espinosa (28 de ani). Francezul reprezintă primul transfer al „câinilor” de la revenirea pe bancă a lui Mircea Rednic și a fost anunțat de Gazeta Sporturilor încă de zilele trecute. Achizițiile vor continua zilele viitoare.

Azi, fotbalistul a fost filmat la Săftica la primul antrenament la Dinamo și a dezvăluit că va purta tricoul cu numărul 30. 

Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

În prezența administratorului special Iuliu Mureșan, Michel Espinosa a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire. Acesta nu va evolua în partida de azi de la Mediaș, dar va fi aruncat în luptă începând de săptămâna viitoare.

„Mijlocașul francez Michel Espinosa a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire până în 2023. Născut pe 15 Septembrie la Yaoundé, Michel Espinosa a evoluat ultima oară pentru Botev Plovdiv, în sezonul precedent din campionatul Bulgariei”, se arată în comunicatul emis de Dinamo. 

Cine e Michel Espinosa, noul transfer al lui Dinamo

Espinosa are 1,90m înălțime și este liber de contract din iulie, când a plecat de la Botev Plovdiv. Crescut la juniorii lui Toulouse, Espinosa a mai jucat în ligile inferioare din Franța (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere) și în Croața, la NK Istra. 250.000 de euro e cota lui Michel Espinosa, potrivit Transfermarkt. 

Cea mai mare cotă a avut-o în februarie 2016, 400.000 de euro. Espinosa a urcat în carieră până în liga a doua franceză, unde a strâns 45 de meciuri la Clermont. În sezonul precedent a activat la Botev Plovdiv, echipă de play-out la sud de Dunăre (3 goluri în 27 de meciuri).

Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la antrenament + Ce număr va purta
Michel Espinosa, în stânga imaginii

VIDEO Mircea Rednic, informații despre revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Probleme pentru Rednic » Un titular ratează meciul de la Mediaș: „Are febră mare, dar nu e Covid”

EXCLUSIV Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează