FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un om de afaceri, membru DDB, anunță: „Mircea Lucescu o să preia Dinamo”

Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan, ar putea să se implice mai mult la Dinamo, foto: Imago
Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan, ar putea să se implice mai mult la Dinamo, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 14:53 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 15:57

Implicați în programul DDB, Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan, ar putea să se implice mai mult la Dinamo, după ce clubul va avea un nou stadion.

„O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme!”, anunța Mircea Lucescu la începutul lunii octombrie, fără însă a da mai multe detalii.

„Mircea Lucescu o să preia Dinamo”

Gheorghe Nițu, un personaj potent financiar, cu afaceri în domeniul agriculturii, și membru Elită în programul DDB, este un vechi prieten al antrenorului lui Dinamo Kiev și spune că aceasta este gata să preia clubul alb-roșu după ce va fi construit noul stadion.

„Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla.

Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a spus Gheorghe Nițu, potrivit playsport.ro.

Stadionul Dinamo, demolat în primăvara lui 2022

Demolarea stadionul Dinamo va începe în primăvară, a anunțat recent Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării din Ștefan cel Mare. Conducerea echipei caută deja stadion pe care „câinii” să joace până la finalizarea noii arene. Potrivit CNI (Compania Naţională de Investiţii), lucrările vor dura între 18 și 24 de luni.

„Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar în opinia dumnealui în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta", a declarat Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Totul despre noul stadion Dinamo 

Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo. Varianta „Velodrom" era de rezervă și au fost piedici de la bun început.  Vecinii aflați în zona „Velodromului" din Ștefan cel Mare au deschis acțiuni în instanță, în momentul când s-a pus problema construirii noii arene acolo, reclamând diverse lucruri. 

Din informațiile GSP.RO, din ceea ce estimează și ministerul, până la finalul lui 2021 ar trebuie să se atribuie lucrarea, pentru ca din 2022 să înceapă munca practică a ridicării noii arene.

Actualul stadion Dinamo are acum o capacitate de 15.032 de locuri. A fost inaugurat în 1952 și renovat o singură dată, în 2007.

VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Citește și: 

EXCLUSIV Totul se decide azi! Florin Răducioiu negociază acum, la sediul clubului, revenirea la Dinamo

Iuliu Mureșan, îngrijorat de situația nevaccinaților de la Dinamo » Apelul oficialului: „Eu am făcut deja a treia doză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  20 Octombrie 2021, 22:35

O sa apara stadionul cand o trece pandemia

1260234347346768
Ioan Trisi  •  20 Octombrie 2021, 21:44
Postat de c23665 pe 20 Octombrie 2021, 18:38

O intrebare simpla: cand va avea Dinamo stadion nou... va mai fi Mircea Lucescu?! Sa aiba parte de viata lungaaaa, nea Mircea!!! Dar e posibil chiar asa de lunga?!?

Asa zic si eu:sa se grabeasca ,altfel poate nu va mai fi nici Lucescu si nici noi, sau Dinamo va fi prin L3-4!

geo_bruba
geo_bruba  •  20 Octombrie 2021, 18:51
Postat de nicolae.ungureanu pe 20 Octombrie 2021, 18:31

Ce înseamnă un stadion empiric?

spre deosebire de ala din Balta, care e doar teoretic :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează