FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0

VIDEO Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

Mircea Rednic / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
Mircea Rednic / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 10:25 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 10:34

Mircea Rednic (59 de ani), tehnicianul celor de la Dinamo, a comentat în conferința de presă de la finalul meciului cu FCU Craiova (0-0) varianta de a fi înlocuit în perioada următoare cu Dusan Uhrin jr.

Gazeta a aflat că Dusan Uhrin este mutarea pe care fanii acționari ai lui Dinamo o pregătesc pentru salvarea de la retrogradare, în cazul în care Mircea Rednic eșuează în ultimele meciuri din 2021. „Puriul” e dezamăgit că au apărut deja variante de înlocuitori și le transmite un mesaj contestatarilor săi:

„Uhrin? Am auzit că e zvon. Ce să mai vorbim despreu un zvon? Cine să mai vină? Zinedine Zidane, și el e liber. Dacă cineva crede Dusan că poate să facă ceva, cu mare drag mă dau la o parte. Unele lucruri se uită repede. Zici că am luat Barcelona și am venit după 10 etape câștigate

Cine îi mai salvează? 3 concluzii după derby-ul sărac Dinamo - FCU Craiova
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0
Cine îi mai salvează? 3 concluzii după derby-ul sărac Dinamo - FCU Craiova

Toată lumea uită că șapte etape nu s-a câștigat și s-a pierdut de maniera în care s-a pierdut (...) Trec etapele, pierdem puncte și sunt puțin supărat. Cred că meritam să câștigăm cu FCU Craiova, spre deosebire de alte meciuri”, a declarat Rednic. 

Mircea Rednic: „Nu e prima oară când cel mai bun jucător advers e portarul”

Ulterior, Rednic s-a plâns și de lipsa de randament a oamenilor din ofensivă, însă a dat vina și pe ghinion:

„E vorba și de presiune, de experiență. Au fost situații clare. Dacă eram mai liniștiți și aveam mai multă încredere...Nu e prima oară când avem ocazii, iar cel mai bun jucător de la adversar e portarul”.

DDB, ultimatum pentru Rednic! Fanii i-au găsit înlocuitor

Lupta pentru evitarea retrogradării a învolburat destul de tare apele la Dinamo în ultima perioadă. Presiunea pe Mircea Rednic vine din toate părțile. Conducerea așteaptă ca planul de reorganizare aprobat de Tribunal să fie susținut și de rezultate.

„Dacă nu ieșim din criză, vom apela din nou la Dușan Uhrin jr. El ne-a mai salvat o dată”, este varianta care circulă intens printre suporterii DDB. Antrenorul ceh e liber după ce a plecat în iulie de la Dinamo.

Chiar înaintea meciului cu FCU Craiova, Rednic a comentat dezvăluirile GSP: „Dacă îl aduc pe Uhrin, n-am nimic împotrivă. Eu am venit să ajut Dinamo, la fel cum a venit Uhrin data trecută. Dar el de ce nu a rămas? Asta e, să vină el acum. N-am nimic împotrivă. Le-am spus fanilor că dacă e vreo problemă, mă retrag. Însă nu știu dacă e adevărat”.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine îi mai salvează? 3 concluzii după derby-ul sărac Dinamo - FCU Craiova

„Adversarii noștri dau gol la singurul șut pe poartă!” » Ce meciuri a văzut Rednic?! Cifrele reale sunt dure

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  28 Noiembrie 2021, 12:01

Îl compari pe Rednic cu Petrea!?....nici nu îi poți compara!! ...gigiștii câștiga numai cu arbitrii, Dinamo e mereu arbitrata golănesc!!.... Cu Rednic până la capăt!!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Noiembrie 2021, 20:33
Postat de zorrozabal pe 27 Noiembrie 2021, 14:24

Daca cu nou promovatele a obtinut doar...doua puncte in patru meciuri!Pe teren propriu!Si atunci?!

Am jucat de 4 ori pe teren propriu cu cele 3 nou promovate? E buna asta.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Noiembrie 2021, 16:44
Postat de Florian Bobalca pe 27 Noiembrie 2021, 13:46

In Anglia sau Germania nu se dau cu usurinta cartonase rosii de aceia cand jucam cu ei ai nostril cand au contacte cu ei se loves ca de stanca .Ai nostrii zici ca sunt crescuti ca in incubatoarele de la Crevedia cu farina de peste

Se vede ca esti umblat, ai inceput sa vorbesti in mai multe limbi deodata :)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează