FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille! Fotbalistul e în drum spre București + Negocierile cu atacantul din Ligue 2 s-au blocat!

Baptiste Aloe (în centru, #2), la Marseille // foto: Imago Images
Baptiste Aloe (în centru, #2), la Marseille // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 12:57 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 13:09

Dinamo va începe negocierile cu fundașul central Baptiste Aloe (27 de ani), jucător liber de contract din luna august.

Dinamo caută întăriri pentru zona defensivă, iar conducerea și-a mutat atenția către francezul Baptiste Aloe, fotbalist crescut de Academia celor de la Marseille.

Din informațiile GSP.ro, Aloe e în drum spre București, urmând să poarte negocieri cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Flavius Stoican a programat un amical în săptămâna derby-ului cu FCSB
Dinamo - FCSB
Flavius Stoican a programat un amical în săptămâna derby-ului cu FCSB

Dinamo negociază cu un fotbalist crescut de Marseille

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței.

În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc „divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes. În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Baptiste Aloe este liber de contract din august 2021, când Arouca a renunțat la serviciile sale. În tricoul portughezilor, a adunat doar 7 partide.

Negocierile cu Azankpo s-au blocat

Dinamo a fost aproape să-l aducă pe Desire Segbe Azankpo, atacant în vârstă de 28 de ani, dar negocierile s-au împotmolit. Clubul de care aparține, USL Dunkerque, nu dorește să-l lase să plece liber, plănuind să profite de interesul mai multor echipe. Pe lângă Dinamo, pe Azankpo îl mai vor FC Argeș și Dinamo Batumi, echipă din Georgia.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”

Iftime a adus înlocuitor pentru Racovițan! Contract pe 3 ani și jumătate + Toate sumele implicate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
creeperno115
creeperno115  •  24 Ianuarie 2022, 22:40

Fiind in insolventa, suntem obligati sa platim salariile

mzm1
mzm1  •  24 Ianuarie 2022, 20:02

Hemoragia de jucători (din toată Europa) care vin cârduri-cârduri spre Dinamo are o singură explicatie. Aceea că s-a aflat că Dinamo este in insolvență și că suporterii plătesc jucătorilor câte o pița după meci!... Si toți se inghesuie ca la „Black Friday”!

demolarii
demolarii  •  24 Ianuarie 2022, 19:20

Cu ce se deosebesc jucătorii transferați acum, de I Muresan , de jucătorii aduși de Rednic? Unul a gresit decisiv, va avea soarta austriacului? Se vorbește de investitori străini, de parcă Negoita ar fi încă acționar majoritar. Dar ce vând investitorilor? Planul de redresare prevede doar plata datoriilor esantionat.....dar cum va " produce " Zavaleanu și Mureșan 3 jucători ca și Sorescu nu se spune.....Din decembrie echipă Mureșan a avut parte de liniste. DDB se apropie de propria ei insolventa, conducerea separandu-si ideile și comportamentul de restul acționarilor. Intrebarea e ce se va face daca primesc inapoi banii cu care au creditat clubul, iar acționarii care i-au strâns s-au retras? Dar acțiunile cumpărate ce statut au vis-a-vi de acționarii DDB care au dat bani, și ulterior s-au retras? Acționarii care l-au sfătuit pe Mureșan sa renunte la Rednic nu se simt și la finante, ajungând ca vânzarea lui Sorescu sa acopere doar cheltuieli curente. Dacă la meciul cu Fcsb, susținătorii lui Rednic nu se duc la meci, și sunt doar 8000 de spectatori? DDBsi-a pierdut credibilitatea in randul fanilor, cine sa-i motiveze? Patriche? Ce-i sa faca Mureșan in vara cand nu va avea ce vinde, și vor fi 3-4 luni fără drepturi tv? Ce sa le urmezi ăstora la biserica atunci? Le transmit un salut din Ardeal: Sa le dea Dumnezeu minte....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează